Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Η Φαίη Σκορδά χόρεψε ποντιακά με τον Τάκη Βαμβακίδη

Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης τον Τάκη Βαμβακίδη που μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Άγιος Έρωτας»: Η Δέσποινα συγκλονίζεται από την επιστροφή του Γεράσιμου

Ο πατέρας Νικόλαος και η Χλόη μπαίνουν στο σπίτι και διακόπτουν τον χορό της Ελένης και της Άννας, προτού εμφανιστεί ο Κυριάκος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Αντώνης Καρυστινός: «Ο πόνος στο μεγάλωμα της κόρης μου είναι ότι δεν...

Ο Αντώνης Καρυστινός καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη του.

Συντετριμμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Πύρρο μου, πού είσαι;»

Ο Πύρρος «έφυγε», η Ζωζώ δεν το έμαθε. Ενας αποχωρισμός χωρίς δάκρυα, χωρίς τραγούδι.

Το παράπονο της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Επτά μήνες... φαγούρα

Την καθυστερημένη διαδικασία απόδοσης ευθυνών στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της τον περασμένο Απρίλιο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειάς της Γιάννης Απατσίδης.

Η δολοφονημένη Κυριακή

Αν και έχουν περάσει επτά μήνες από τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η οικογένεια δεν έχει λάβει ακόμη αντίγραφο της δικογραφίας, καθώς δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών που ολιγώρησαν με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τη ζωή της, όταν τη μαχαίρωσε πέντε φορές ο 39χρονος πρώην σύντροφός της μπροστά στο φυλάκιο του τμήματος.

«Δεν έχουμε λάβει γνώση της δικογραφίας» δήλωσε ο κ. Απατσίδης και πρόσθεσε: «Για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να καλέσει η Εισαγγελία κάποιους για εξηγήσεις. Υπάρχει πάντως προφανής καθυστέρηση και εκ μέρους της Αστυνομίας, και επίσης δεν έχουμε καν λάβει γνώση της πειθαρχικής δικογραφίας. Υπάρχει πρόβλημα με το Τμήμα Διοικητικών Εξετάσεων».

Ο ίδιος είπε ότι έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να εξυπηρετήσουν την άτυχη κοπέλα στην καταγγελία της και την άφησαν να φύγει άπρακτη καλούνται από τις εισαγγελικές Αρχές να καταθέσουν ως ύποπτοι. «Καλούνται, απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε κι εμείς, κατ’ άρθρο 306 του Π.Κ. για το αδίκημα της έκθεσης, το οποίο, όταν έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο, τιμωρείται και με ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών» εξήγησε.

Εξάλλου, ο πατέρας της Κυριακής σε πρόσφατες δηλώσεις του ζητεί να λογοδοτήσουν οι αστυνομικοί που αδιαφόρησαν όταν η κόρη του έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων ζητώντας βοήθεια, καθώς ο πρώην σύντροφός της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. «Εγώ αυτό που θέλω είναι δικαίωση. Το κορίτσι μου εκείνο το βράδυ πήγε στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια και το άφησαν απροστάτευτο. Δεν έκαναν το παραμικρό για να τη σώσουν» τόνισε ο κ. Γρίβας.

Οπως είπε, ακόμη περιμένει να μάθει «πώς θα τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι για το έγκλημα που διαπράχθηκε εκείνο το βράδυ. Εχουν περάσει οκτώ μήνες και ακόμη είμαστε στη διερεύνηση για το τι ακριβώς έγινε». Υπενθυμίζεται πως με εντολή του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση έχουν κληθεί να δώσουν ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι τέσσερις αστυνομικοί. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται ο φρουρός στο φυλάκιο, που δεν έκανε τίποτα ενώ έβλεπε τον 39χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα την Κυριακή, αλλά και ο τηλεφωνητής του 100, τον οποίο κάλεσε η άτυχη κοπέλα ζητώντας βοήθεια, με τον αστυνομικό να της απαντά πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί». Λίγα δευτερόλεπτα μετά η Κυριακή έπεσε νεκρή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»