Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Φωτεινά παιδικά χαμόγελα από τα Ευχοστολίδια και αυτά τα Χριστούγεννα

Στηρίζουμε τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για να κάνουμε τις ευχές τους πραγματικότητα

Η αγάπη και η προσφορά παίρνουν τον πρώτο λόγο κι αυτές τις γιορτές για να κάνουν τα Χριστούγεννα χιλιάδων παιδιών πιο φωτεινά. Τα Ευχοστολίδια, η πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ που έχει κάνει την προσφορά παράδοση τα τελευταία 11 χρόνια, βρίσκονται εφέτος δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της ΑΜΚΕ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και δίνουν σε όλους μας τη δυνατότητα να συνδράμουμε στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων ευχών τους. 

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές γεμάτες χρώματα, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις που φιλοξενούνται στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. 

Τα Ευχοστολίδια φτάνουν διαδικτυακά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr ή στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», βρίσκουμε παιδικές ζωγραφιές με ευχές, τις οποίες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε online. 

Η διαδικασία για να δώσουμε ζωή σε μία ή περισσότερες παιδικές ευχές είναι απλή, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο που αντιστοιχεί στην ευχή του παιδιού
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο 

Η online πραγματοποίηση ευχών γίνεται μέσω του e-shop των συνεργαζόμενων καταστημάτων Μουστάκας, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες προτάσεις δώρων. 

Μάλιστα, εάν το επιθυμούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού ως ενθύμιο της ευχής που πραγματοποιήσαμε.

Έντεκα χρόνια Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ γεμάτα προσφορά και ελπίδα

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, που ξεκίνησε το 2014, έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 61.951 ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, έχει υλοποιήσει 50 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια. 

Στο πλαίσιο της εφετινής δράσης, ο ΟΠΑΠ θα αναβαθμίσει τον πολυχώρο εκπαίδευσης «Kids Only», στην Αγία Παρασκευή, στηρίζοντας έμπρακτα, με ακόμη μια πρωτοβουλία, τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Παράλληλα, θα αναβαθμίσει το ψηφιακό κέντρο του φορέα «ΜΕΡΙΜΝΑ» για την ΑΜΚΕ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», με στόχο να φέρει χαμόγελα στα παιδιά, αλλά και μακροπρόθεσμες λύσεις που θα στηρίξουν την ανάπτυξή τους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα