Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ερωτηματικά προκαλεί η ισχαιμία του εντέρου που εντοπίστηκε στη σορό του άτυχου Παναγιωτάκη

Εύρημα φωτιά!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιώτη τον περασμένο Αύγουστο, καθώς οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν ένα εύρημα στο ανώτερο πεπτικό σύστημα, στο λεπτό έντερο του 15 μηνών βρέφους που ξεψύχησε στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου. Η ιατροδικαστική έρευνα εντόπισε ισχαιμία του εντέρου στο παιδί, δηλαδή αιμορραγία, ανατρέποντας τα δεδομένα στον θάνατο του.

Ειδικότερα, καταγράφηκε εύρημα στο ανώτερο πεπτικό σύστημα, το οποίο φαίνεται πως οδήγησε στη νέκρωση μέρους του εντέρου του παιδιού. Ειδικοί εκτιμούν πως το πρόβλημα αυτό μπορεί να οδήγησε στον θάνατο του αγοριού. Αιχμές για το εύρημα αυτό που δεν είχε καταγραφεί στο πιστοποιητικό θανάτου άφησε χθες σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του παιδιού Γρηγόρης Λέων. «Δεν είναι δυνατόν ιατροδικαστής να δει ισχαιμία εντέρου και να συντάξει πιστοποιητικό θανάτου “απροσδιόριστη αιτία θανάτου”» σημείωσε.

Ο μικρός Παναγιωτάκης

Από την πλευρά της η Ειρήνη Μουρτζούκου συνεχίζει τις αντιφατικές δηλώσεις της ως προς την ώρα θανάτου του πέμπτου κατά σειρά παιδιού που «έφυγε» στα χέρια της. «Την ώρα θανάτου δεν την είδα. Θυμήθηκα μετά που μου είπε η κοπέλα ότι η ώρα είναι 1. Δηλαδή 1 πήγαμε στο νοσοκομείο» υποστήριξε αυτή τη φορά, ανασκευάζοντας προηγούμενες δηλώσεις της.

Σε νέα τηλεοπτική εμφάνισή της η 24χρονη διέψευσε καταγγελίες ότι την ημέρα που πέθανε ο μικρός Παναγιώτης τον περασμένο Αύγουστο είχε τσακωθεί με τη μητέρα του, Πόπη. «Με την Πόπη είχαμε τσακωθεί πολλές μέρες πριν. Η κοπέλα βγήκε για ούτε μισή ώρα το προηγούμενο βράδυ και με το που γύρισε πήγε να πάρει babylino στον Παναγιώτη. Τον έκανε βόλτες για να ηρεμήσει μετά, γιατί δεν ήταν καλά. Την επόμενη μέρα σηκωθήκαμε μια χαρά, ήπιαμε καφέ και λέει η Πόπη “δεν κάνουμε καμιά δουλειά;”. Ο Παναγιώτης έπαιζε μαζί της, δεν έγινε τίποτα σε σχέση με όσα ακούστηκαν». Ως προς τον θάνατο του 15 μηνών μωρού, η Μουρτζούκου δήλωσε ότι ο θάνατός του ήταν ξαφνικός, επιμένοντας πως ήταν ζωντανό όταν το μετέφεραν στο νοσοκομείο. «Νωρίτερα ήταν μια χαρά το παιδί. Εμείς λέγαμε ότι το παιδί ήταν ζωντανό γιατί καταλαβαίναμε κάποιον σφυγμό στο χέρι μου» ισχυρίστηκε.

Ωστόσο οι εξετάσεις αίματος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας αποκάλυψαν ότι ο οργανισμός του παιδιού δεν είχε προλάβει να μεταβολίσει το γάλα του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το γάλα χρειάζεται το πολύ δύο ώρες για να μεταβολιστεί και άρα ο θάνατος του παιδιού επήλθε πολύ νωρίτερα από την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο… Εξάλλου, η Μουρτζούκου παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε εικονικούς γάμους για 700 ευρώ, ενώ άφησε αιχμές σε βάρος της μητέρας της για τις τηλεφωνικές απάτες στις οποίες εμπλέκονται η ίδια και η αδερφή της. «Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Πλησίαζε και το μνημόσυνο του παιδιού. 700 ευρώ πήρα για το σύμφωνο συμβίωσης. Τα ίδια λεφτά πήρα και για τον θρησκευτικό γάμο που είχα κάνει πριν. Ο ίδιος άνθρωπος το κανόνισε» δήλωσε σχετικά με τον γάμο και το σύμφωνο συμβίωσης που έχει συνάψει με αλλοδαπούς. Ας σημειωθεί πως ανάλογα σύμφωνα συμβίωσης έχουν συνάψει η αδερφή της Γεωργία και μία φίλη της Ειρήνης που συμμετείχε και στην υπόθεση με τις τηλεφωνικές απάτες στην οποία εμπλέκεται και η ίδια.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα