Η Βλαχάκη φόρεσε… στέμμα!

Το τραγούδι για την κακοποίηση των γυναικών που τρέλανε τον Ρόκκο

Πρεμιέρα σαν βασίλισσα του χιονιού θα κάνει η πολυτάλαντη Αγγελική Βλαχάκη, η οποία στις 15 Δεκεμβρίου θα ανέβει στην παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου στο Θέατρο Πειραιώς 131, όπου θα παρουσιαστεί το μαγικό-θρυλικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν.

Η ραγδαία ανερχόμενη ερμηνεύτρια, που ανήκει στο δυναμικό της Alpha Records, είναι το κορίτσι που μόλις στα 18 του καθήλωσε τους κριτές στο «X-Factor» το 2022, όταν έγραψε ένα τραγούδι για το φαινόμενο κακοποίησης κατά των γυναικών από τους συντρόφους τους και συγκίνησε άπαντες στο πλατό. Μάλιστα ο Στέλιος Ρόκκος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία έγραψε ένα τέτοιο τραγούδι.

Η ανερχόμενη pop rock τραγουδοποιός την περίοδο που ηχογραφούσε το νέο της τραγούδι «Φώναζέ με αγάπη μου», που κυκλοφορεί ήδη από την Alpha Records, μια μπαλάντα που αγγίζει τα βάθη της ψυχής και γεννά έντονα συναισθήματα, έκανε πρόβες για την παιδική παράσταση, αφού, εκτός από τη μουσική, μεγάλη αγάπη έχει και στο θέατρο. Ετσι, μαζί με έναν μεγάλο θίασο από ηθοποιούς, τραγουδιστές και παιδιά εξαιρετικά ταλέντα, θα μεταμορφώνεται στη νεράιδα του χειμώνα και βασίλισσα του χιονιού που αποφασίζει να κυριεύσει τη γη και να εξαφανίσει την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.