Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο στις 10 και 11 Δεκεμβρίου

O «ήλιος» που ζεσταίνει την «Ελπίδα»

Ακόμα μία χρονιά το σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar στο ξενοδοχείο «Semiramis» στο Κεφαλάρι, ανοίγοντας την αγκαλιά του και στηρίζοντας τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, όπως το οραματίστηκε η αξέχαστη ευεργέτιδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Η πρωτότοκη θυγατέρα της Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη θα είναι εκεί, μαζί με όλα τα μέλη του συλλόγου, συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος τον ιερό αγώνα στο πλευρό των παιδιών, ακολουθώντας το όραμα και της αξίες της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε το έργο της.

Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη

Στο bazaar την παράσταση αναμένεται να κλέψει το γούρι «Ηλιος» της «Ελπίδας» για το 2025. Ο ήλιος, η πηγή της ζωής, με τις αχτίδες του θα ζεσταίνει τις καρδιές των παιδιών, χαρίζοντας απλόχερα αγάπη, υγεία και τύχη, δείχνοντας τον δρόμο για μια νέα χρονιά γεμάτη φως, αισιοδοξία και ελπίδα. Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, επικεφαλής της επιτροπής «Elpida Youth» Μαριάννα Λαιμού, αγαπημένη εγγονή της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο Serkos. Ολα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του σωματείου. Φέτος, όμως το περίπτερο του σωματείου «Ελπίδα» θα είναι πιο ανανεωμένο και πολύχρωμο από ποτέ: Με έμπνευση από το γούρι και με μότι «Rays of love», η ομάδα της «Ελπίδας», του «Elpida Youth» και του e–shop του συλλόγου έχουν ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες.

Μαριάννα Λαιμού

Παράλληλα, η ομάδα της «Ελπίδας» παρουσιάζει τη σειρά «Οι ήρωες ταξιδεύουν», που αποτελείται από προϊόντα με έμπνευση και ευαισθησία από ζωγραφιές των παιδιών του ξενώνα, όπως σάκοι παιχνιδιών, κασετίνες, pouches, κούπες, lunch bags, πάνινες tote bags, scrunchies, παιδικές ποδιές. Στο περίπτερο της «Ελπίδας» θα υπάρχει ακόμα το συλλεκτικό hoodie που σχεδίασε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια και μέλος του σωματείου Σήλια Κριθαριώτη, καθώς και όμορφα αντικείμενα από τις γνωστές εταιρίες AtoJ, Bleecker & Love, Emily Vafias, Hoopladoo, Kiddoboo, Klimentini Studio, Osmos Hellas, Paja Toquilla, Solid Fashion Concept, Sorbet Island, Themis Z, The Hippo and the Donkey, The Lunch Bags, The Toy Bin, Type Center, 2803 Fashion Loft, που φέτος συνεργάζονται με το σωματείο, στηρίζοντας τον ιερό σκοπό.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Οπως κάθε χρόνο, στο περίπτερο της «Ελπίδας» θα υπάρχει η δυνατότητα να προσωποποιήσετε τα δώρα σας, γράφοντας πάνω τα ονόματα των αγαπημένων σας προσώπων. Παράλληλα, στο bazaar θα συμμετάσχουν 32 μεγάλες εταιρίες, οι οποίες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς του σωματείου. Παρών στο bazaar θα είναι, όπως κάθε χρόνο, ο σύλλογος «Οραμα Ελπίδας», δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμβάλουν στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα» και δίνοντας στα φετινά Χριστούγεννα μια ξεχωριστή έννοια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα