Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Άγιος έρωτας»: Ο Κυριάκος μαθαίνει ότι η Θάλεια νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο

Ο Παύλος, μετά την επίθεση του Κλεάνθη στη Χριστίνα, αποφασίζει να την φιλοξενήσει σπίτι του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Παύλος, με πρόφαση ότι συνοδεύει την Ειρήνη, καταφέρνει να μπει στο σπίτι των Βαρελάδων και να σώσει τη Χριστίνα από μια βιαιότερη, ίσως, επίθεση του Κλεάνθη. Ο Κυριάκος, μετά την εισβολή του στο ανάστατο εξοχικό των Μαρκόπουλων, πηγαίνει στη Χωροφυλακή για να πει στο Βλάση τις ανησυχίες του για τη Θάλεια.

Αλλά και ο μικρός Βασίλης είναι σαν να διαισθάνεται ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και ζητάει συνέχεια να την επισκεφθεί στην κλινική. Ο Παύλος αποφασίζει να υποκύψει και να στείλει τη Χλόη να δει τη μητέρα της, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Θάλεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Στο μεταξύ, ο πατήρ Νικόλαος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη απόφαση, όταν ο Αργύρης του ζητάει να τους παντρέψει στα κρυφά με τη Χλόη λόγω της εγκυμοσύνης της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα