Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Λευτέρης Πανταζής: Γκράντε πρεμιέρα απόψε στο «Ιφιγένεια Live Basement»

Τι λέει στην «Espresso» για τη συνεργασία με την Κοκκίνου και τη νεολαία που τον λατρεύει

Μετά την τεράστια επιτυχία στο Barbarella Athens και στο Romeo, μαζί με την Ελλη Κοκκίνου, o Λε-Πα, ο αγαπημένος όλων τραγουδιστής, έχει πρεμιέρα απόψε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει στον Βορρά τις μαγικές βραδιές πάνω στην πίστα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, λοιπόν, οι Λευτέρης Πανταζής και Ελλη Κοκκίνου θα ανεβάζουν το κέφι στα ύψη στο «Ιφιγένεια Live Basement», το απόλυτο στέκι διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

  • Από τη Σπυριδούλα Τριαντου

Ο διαχρονικός καλλιτέχνης με τις αμέτρητες επιτυχίες και την αστείρευτη ενέργεια είναι έτοιμος να διασκεδάσει το πιστό κοινό του όπως μόνο εκείνος ξέρει όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας στο πλευρό του την Ελλη Κοκκίνου που σε κάθε της live εμφάνιση δημιουργεί εκρηκτική ατμόσφαιρα και έχει «μαγική σχέση» με το κοινό. Μαζί τους, ο τάχιστα ανερχόμενος Γιάννης Γρόσης, με special guest την Κόνι Μεταξά και dj τον Τάσο Ριζόπουλο!

Αγκαλιασμένοι Λε-Πα και Κοκκίνου

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα ο Λευτέρης Πανταζής μιλά στην «Espresso» για τη συνεργασία του με την Ελλη Κοκκίνου, αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχει ακόμα και σήμερα σε μικρούς και μεγάλους. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με αυτό που έχουμε καταφέρει. Είναι μεγάλη η επιτυχία που κάναμε για τόσο καιρό στην Αθήνα, με τόσα σχήματα να λειτουργούν παράλληλα, και θέλουμε να μεταφέρουμε αυτό το όμορφο κλίμα και στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο» λέει ο Λε-Πα, που έχει άψογη συνεργασία με την Ελλη Κοκκίνου. «Περνάμε πολύ καλά, η Ελλη είναι μια υπέροχη γυναίκα, μια τραγουδίστρια με μεγάλη πορεία, που αγαπά ο κόσμος. Κάνουμε χαμό στην κοινή μας εμφάνιση» εξηγεί στην «Espresso».

Μαζί του είναι και η κόρη του, που επέστρεψε στις πίστες ύστερα από καιρό: «Είχε κάνει μια παύση και τώρα είναι και πάλι στην πίστα. Η Κόνι είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα, τραγουδά, χορεύει, είναι ηθοποιός και προσφέρει στη σκηνή κάτι το διαφορετικό. Είμαι περήφανη για ό,τι κάνει. Χαίρομαι που είμαστε μαζί, αλλά δεν το επιδιώκω κιόλας. Θέλω να κάνει ό,τι την ευχαριστεί και μέχρι τώρα έχει καταφέρει πολλά μόνη της» παραδέχεται.

Ο Λευτέρης Πανταζής στην πίστα

Οσο για τη μεγάλη απήχηση που έχει ο Λευτέρης Πανταζής στη νεολαία, τονίζει: «Αφουγκράζομαι τους νέους και τα θέλω τους. Πηγαίνω με το ρεύμα της εποχής και τα τραγούδια που βγάζω τα έχουν όλα. Το βλέπω σε κάθε μου εμφάνιση πως διασκεδάζουν οι νέοι μαζί μου. Δεν είναι εύκολο αυτό να το πετύχεις σήμερα…» Μάλιστα ο ίδιος έκανε μια guest εμφάνιση το καλοκαίρι στη συναυλία της Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη και ξεσήκωσε τον κόσμο. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν αργότερα στο TikTok ο Λευτέρης Πανταζής ακούγεται να λέει «έναν γιατρό, καρδιολόγος να ‘ναι», μία από τις αγαπημένες του ατάκες στα νυχτερινά μαγαζιά όπου τραγουδάει, με τη Μαρίνα Σάττι να χορεύει τσιφτετέλι.

«Τη Μαρίνα τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι χαρισματική, μεγάλο ταλέντο και γλυκό πλάσμα». Οσο για την κορυφή στην οποία είναι πάνω από σαράντα χρόνια, λέει: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αγαπώ αυτό που κάνω, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπώ τους ανθρώπους. Θέλω να τους διασκεδάζω και αυτός είναι ο στόχος μου. Ο κόσμος με διατηρεί ψηλά όλα αυτά τα χρόνια κι εγώ θέλω όσο μπορώ να του χαρίζω τον καλύτερό μου εαυτό, να του δίνω ωραία τραγούδια, αλλά και να έχω την αληθινή επαφή μαζί του, ενώ είμαι στην πίστα» καταλήγει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα