Το θέλουν και οι «Μεν και οι Δεν»

Η φωτογραφία της «Νανάς» και της «Βάνας» 30 χρόνια μετά και οι πιέσεις του Μάινα στον Ρώμα για να επιστρέψει η θρυλική σειρά

Οι καλές κωμωδίες σπανίζουν, γι’ αυτό και ο ΑΝΤ1 σκέφτεται τα σίκουελ, όπως έκανε και με «Το καφέ της Χαράς». O Xάρης Ρώμας δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη τη θρυλική σειρά των 90s «Οι Μεν και οι Δεν» για να γελάσει και εμάς το χειλάκι μας. Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η ηθοποιός Αννα Κουρή φωτογραφήθηκε με τη φίλη της Τζόυς Ευείδη, με την οποία έζησαν μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές τους επιτυχίες, το σίριαλ «οι Μεν και οι Δεν» του ΑΝΤ1, που καθόρισε τις κωμωδίες του καναλιού τη δεκαετία του 1990.

Ηταν η σειρά στην οποία οι τέσσερις βασικοί πρωταγωνιστές (Ρώμας, Μάινας, Ευείδη, Κουρή) έκαναν το μεγάλο τους τηλεοπτικό μπαμ, παρότι είχαν ήδη σημαντικούς ρόλους. Η Αννα Κουρή στις «Τρεις Χάριτες» και η Ευείδη στο «Ρετιρέ». Mπορεί, λοιπόν, να πέρασαν 30 χρόνια, αλλά οι δύο ηθοποιοί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη του δημιουργού των «Μεν και Δεν» Χάρη Ρώμα, ο οποίος δήλωσε ότι ο τέταρτος της παρέας, ο Στέλιος Μάινας, του ζήτησε να επαναφέρει τη σειρά τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή της. Μετά και τη φωτογραφία της «Νανάς» και της «Βάνας», οι φήμες για τηλεοπτική επανένωση φούντωσαν ξανά. Ο Χάρης Ρώμας, φιλοξενούμενος σε podcast πρόσφατα, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές των επιτυχιών του. Μίλησε για τη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία των σειρών του, υπογραμμίζοντας ότι ο στόχος του, μαζί με τη συνεργάτιδά του, τη σεναριογράφο Αννα Χατζησοφιά, ήταν να ενσωματώσουν κοινωνικά μηνύματα στις κωμικές ιστορίες τους, αποφεύγοντας το κήρυγμα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε και την πίεση που δέχεται από τον Στέλιο Μάινα να επαναφέρουν την επιτυχημένη σειρά των 90s «Οι Μεν και οι Δεν». Η σειρά ήταν η πρώτη τόσο μεγάλη επιτυχία του Χάρη Ρώμα μαζί με την Αννα Χατζησοφιά και καθόρισε τις καριέρες των πρωταγωνιστών της. Παρότι για το σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» υπήρχαν για χρόνια συζητήσεις και φήμες για πιθανή επιστροφή του, «Οι Μεν και οι Δεν» δεν είχαν ακουστεί σχεδόν καθόλου για ριμέικ. Δημιούργημα του Χάρη Ρώμα και της Αννας Χατζησοφιά η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις ξεκαρδιστικές αντιθέσεις δύο γειτονικών οικογενειών, των Κατακουζηνών και των Μητσιμπόνηδων, που διαφέρουν ριζικά σε χαρακτήρα, κοινωνική τάξη και τρόπο ζωής. Μέσα από το ευφυές σενάριο και τους αξέχαστους χαρακτήρες, η σειρά συνδύασε το χιούμορ με διακριτικά κοινωνικά σχόλια, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο κοινό και παραμένοντας διαχρονική μέχρι σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.