Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Αρβανίτη και Σιμάτου στην παράσταση «Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της»

Στη σκηνή πεθερά και νύφη

Πεθερά και νύφη μαζί στο σανίδι του Εθνικού. Η Μπέτυ Αρβανίτη πρωταγωνιστεί φέτος στο θεατρικό έργο του Μπρεχτ «Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της», σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, και μεταξύ των ηθοποιών που την πλαισιώνουν είναι και η Εύα Σιμάτου, σύζυγος του γιου της και γνωστού συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες συνεργάζονται επί σκηνής, ούτε θα είναι και η τελευταία, αφού, όπως έχει παραδεχτεί δημοσίως η Εύα σε παλαιότερη συνέντευξή της, πάντοτε απολαμβάνει να δουλεύει στο θέατρο με τη σπουδαία πρωταγωνίστρια πεθερά της.

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μπέτυ Αρβανίτη

Το είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι στον θεατρικό «Βασιλιά Ληρ». «Η σχέση που έχουμε με την Μπέτυ είναι πολύ οικογενειακή. Νομίζω ότι και η ίδια νιώθει περισσότερο γιαγιά του Ερμή (γιος του Αλέξη Σταμάτη και της Εύας Σιμάτου) και λιγότερο πεθερά μου. Σχετιζόμαστε περισσότερο ανθρώπινα, πέρα από τους κοινωνικούς μας ρόλους, της πεθεράς και της νύφης» είχε δηλώσει τότε η Εύα Σιμάτου. Από την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της», που ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου (Κτίριο Τσίλλερ), δεν γινόταν να λείπει φυσικά ο Αλέξης Σταμάτης, ο οποίος πρόσφερε λουλούδια τόσο στη μητέρα του όσο και στη σύζυγό του μετά το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Το «παρών» στην παράσταση έδωσαν το ίδιο βράδυ πολλές ακόμα προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου.

Εύα Σιμάτου και Μπέτυ Αρβανίτη

Ανάμεσά τους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τον βουλευτή του κόμματός της και ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί ήταν επίσης η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Famagusta» Κοραλία Καράντη, ο βραβευμένος σκηνοθέτης Αλέξανδρος Αβρανάς μαζί τη σύζυγό του, ηθοποιό Ελένη Ρουσσινού, αλλά και ο πολιτικός μηχανικός, θεατρικός παραγωγός και μεταφραστής (και σύζυγος της Μπέτυς Αρβανίτη) Βασίλης Πουλαντζάς.

Νίκος Αλεξίου, Κοραλία Καράντη και Σπύρος Μπιμπίλας
Εύα Σιμάτου, Αλέξης Σταμάτης και Μπέτυ Αρβανίτη

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα