Μιχάλης Μητρούσης: «Θα είχα γίνει κιμάς, εάν…»

Ο ηθοποιός, που αναρρώνει στο σπίτι του υπό τη φροντίδα της κόρης του, μίλησε για το τροχαίο με τη μηχανή του στη Συγγρού

«Αν δεν είχα αφήσει τη μηχανή, θα είχα γίνει κιμάς» δήλωσε ο Μιχάλης Μητρούσης, συμπληρώνοντας πως «είχα ραμμένο άγγελο επάνω μου». Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη με το δίτροχο όχημά του στη λεωφόρο Συγγρού βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει υπό τη φροντίδα της κόρης του, Μαρίλιας, μίλησε δημόσια για την περιπέτειά του.

Καρέ από το σοβαρό τροχαίο του ηθοποιού

Οπως είπε, λόγω του κατάγματος περόνης που υπέστη θα πρέπει να μείνει το πόδι του σε πλήρη ακινησία για περίπου τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να κινείται με Π μέσα στο σπίτι του. «Είναι ένα συντριπτικό κάταγμα της κάτω δεξιάς περόνης. Πέρασε και μία λάμα για να επανέλθει σωστά. Θα πρέπει να μείνει το πόδι σε πλήρη ακινησία για τρεις μήνες. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πατερίτσα, επειδή έχω χτυπήσει στο πλευρό μου και δεν μπορώ να τη στηρίξω. Βάζω το Π για να πάω τουαλέτα. Μετά θα ξεκινήσω φυσιοθεραπεία, γιατί υπάρχει ρωγμή» σχολίασε ο ίδιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Μιχάλης Μητρούσης με την κόρη του Μαρίλια

«Θέλει περίπου 2,5 με τρεις μήνες στο σύνολο για να τελειώνει η ιστορία αυτή. Μου στερεί πάρα πολλά πράγματα. Τις γιορτές, τους φίλους μου, τη δουλειά μου, τα λεφτά μου. Μου στερεί τα πάντα. Εχει αλλάξει η ζωή μου. Εγώ είμαι αεικίνητος άνθρωπος και δεν μπορώ να βιδωθώ σε μία καρέκλα. Είναι αδύνατον» συμπλήρωσε. Ο ίδιος, μάλιστα, εμφανίστηκε έτοιμος να καβαλήσει ξανά μηχανή μόλις επανέλθει πλήρως από το ατύχημά του. «Βεβαίως και θα καβαλήσω μηχανή» απάντησε στη σχετική ερώτηση, εξηγώντας: «Η μηχανή θέλει σεβασμό από όλους που οδηγούμε αυτοκίνητα». Σημειώνεται πως η κόρη του Μιχάλη Μητρούση, Μαρίλια, η οποία του έχει τεράστια αδυναμία, δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής στα social media ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, το πρώτο του ηθοποιού μετά το ατύχημα, στο οποίο εμφανίζονται οι δυο τους στον καναπέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την