Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το ταξίδι του Δημήτρη Στρέπκου στην Αυστρία με δέκα μαθητές από το Ημερήσιο Γυμνάσιο Μεθώνης

«Δάσκαλος» μόδας στη Βιένη

Στη μαγευτική Βιένη βρέθηκε μέσα στις γιορτές ο Δημήτρης Στρέπκος, σχεδιαστής του δημοφιλούς brand Celebrity Skin. Οχι όμως για διακοπές ή shopping therapy, αλλά για να διδάξει βιώσιμη μόδα στο Vienna Business School. Μαζί του ταξίδεψαν και δέκα μαθητές από το Ημερήσιο Γυμνάσιο Μεθώνης, οι οποίοι δημιούργησαν καπέλα με βιώσιμα υλικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του, στο πλαίσιο του σεμιναρίου που έγινε εκεί με τίτλο «Aspects – Βιώσιμη Μόδα: Με ένα καπέλο από τη Μεθώνη στη Βιένη».

Ο designer με τους μαθητές

Οι δημιουργίες των μαθητών, οι οποίοι περιηγήθηκαν μαζί με τον Δημήτρη Στρέπκο στα αξιοθέατα της Βιένης, άρεσαν πολύ τόσο στους διοργανωτές όσο και στο κοινό. Η δράση, που ήταν μια σύμπραξη του Ημερήσιου Γυμνασίου Μεθώνης και του ΓΕΛ Μεθώνης στη Βιένη, υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου και την ευγενή χορηγία του Δήμου Πύλου Νέστορος, του Ιδρύματος Costa Navarino και του Ιδρύματος Αθηνάς Ι. Μαρτίνου. Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι δέκα μαθητές από την Αυστρία είχαν επισκεφθεί τη Μεθώνη, με τον Ελληνα designer να τους μαθαίνει τότε τα μυστικά της οικολογικής μόδας σε μια αντίστοιχη δράση επί ελληνικού εδάφους.

Μία από τις δημιουργίες των μαθητών

Καπέλα με υλικά βιώσιμης μόδας
Ο Δημήτρης Στρέπκος στη Βιένη

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα