Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Το δικαστήριο αθώωσε τους Σχοινά – Γαρμπή μετά από αγωγή επιχειρηματία

Η επιχείρηση αξίωνε για διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη περίπου 400.000 ευρώ

Αθώοι ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή. Οι δύο καλλιτέχνες δικαιώθηκαν στη δικαστική διαμάχη τους με επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων. Η υπόθεση αφορούσε τη λήξη της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, λίγο πριν από την πρεμιέρα τους σε μεγάλο κέντρο διασκέδασης πριν από δύο χρόνια, αλλά και τη διεκδίκηση χρημάτων από την Καίτη Γαρμπή για προκαταβολή που έλαβε για εμφανίσεις που ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.

Η επιχείρηση είχε κινηθεί νομικά κατά των δύο καλλιτεχνών ζητώντας ένα αστρονομικό ποσό για διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη, ύψους αρχικά 1.000.000 ευρώ και στη συνέχεια περίπου 400.000 ευρώ. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε πως η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς δεν έπληξαν με κανέναν τρόπο τα συμφέροντα του επιχειρηματία, ο οποίος δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι τραγουδιστές τον ζημίωσαν οικονομικά. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του ζευγαριού, Πέτρος Καϊμακάμης, τόνισε: «Εγώ περίμενα να ζητηθεί μία συγγνώμη στον κ. Σχοινά και στην κυρία Γαρμπή. Βλέπω ότι αυτό δεν γίνεται και μελετάμε την πιθανότητα να καταθέσουμε μία αγωγή αποζημιώσεως, αλλά το πρόσωπο αυτής της εταιρίας είναι ένα πρόσωπο που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε».

Το εξώδικο που είχε κοινοποιήσει η επιχείρηση τον Σεπτέμβριο του 2022 ανέφερε πως ο Διονύσης Σχοινάς και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή είχαν λάβει προκαταβολές ύψους 40.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα, για εμφανίσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, ποσά που, σύμφωνα με το εξώδικο, δεν επιστράφηκαν. Ο Διονύσης Σχοινάς είχε αρνηθεί ότι έλαβε προκαταβολή για τη συγκεκριμένη σεζόν, κάτι που η επιχείρηση αμφισβήτησε, ενώ τον είχε κατηγορήσει για αιφνίδια αποχώρηση από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη μέσω SMS, με τον ισχυρισμό ότι η δικαιολογία για πρόβλημα στη μέση του που επικαλέστηκε ήταν αβάσιμη.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο τραγουδιστής δεν διαμαρτυρήθηκε για την αναβολή της πρεμιέρας, υποστηρίζοντας ότι αυτό αποδείκνυε πως ο ίδιος προκάλεσε την ακύρωση. Το έγγραφο έκλεινε με την πρόθεση της επιχείρησης να κινηθεί δικαστικά για την επιστροφή των χρημάτων που είχαν λάβει ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, κατηγορώντας τους για ασυνέπεια και παραβίαση της συμφωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα