Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου Ελένη Μπάδα είναι η φετινή «βασίλισσα» της Πάτρας

Το σταίμα του Καρναβαλιού

Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο που είχε από μικρή η φετινή «βασίλισσα» του πατρινού Καρναβαλιού Ελένη Μπάδα να βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση. Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου μίλησε σε τηλεοπτικές εκπομπές για τη συμμετοχή της στο φετινό Καρναβάλι, δίχως να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της. «Εστειλα ένα βιογραφικό πέρασα από μία συνέντευξη, μετά με κάλεσαν για μία δεύτερη και στη συνέχεια μου είπαν ότι θα είμαι η “βασίλισσα” του Καρναβαλιού» είπε αρχικά η νεαρή κοπέλα, που το πρωί εργάζεται ως βοηθός μικροβιολόγου και το απόγευμα ως δασκάλα χορού σε παιδάκια και εφήβους.

Η ίδια εξήγησε πως ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πάτρας και τις αρμοδιότητές της, καθώς το πρόγραμμα προκύπτει σταδιακά, όμως πρόκειται σύντομα να ενημερωθεί, ώστε να αρχίσουν και οι προετοιμασίες. «Δεν γνωρίζω ακόμα όλο το πρόγραμμα των υποχρεώσεών μου. Εχει βγει μόνο αυτής της εβδομάδας. Σιγά σιγά τα μαθαίνω και εγώ» επισήμανε και συνέχισε: «Πάντα το είχα στο μυαλό μου και σιγά σιγά μεγάλωνε. Πήρα το θάρρος να στείλω το βιογραφικό και με διάλεξαν». Υπενθυμίζεται ότι φέτος η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Καρναβαλιού, ο φετινός εορτασμός της έναρξής του εντάσσεται σε ένα τριήμερο με στόχο τη διεύρυνση της εορταστικής ατμόσφαιρας από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025. Η «βασίλισσα» του πατρινού Καρναβαλιού, εκτός των άλλων, είναι επικεφαλής της μεγάλης παρέλασης αρμάτων και γκρουπ μεταμφιεσμένων την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου