Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Νικήτας «κέρασε» «Εspresso» τη Βουλή!

Πώς η εφημερίδα μας μπήκε στα χείλη του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου

«Οταν πριν από μερικούς μήνες είχα ερωτηθεί τι είναι αυτό που μου λείπει περισσότερο από την κοινοβουλευτική εμπειρία του προεδρείου, είχα απαντήσει πως αισθάνομαι σαν πατέρας που του λείπουν τα παιδιά του». Με αυτά τα λόγια άρχισε την ομιλία του ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, «κερνώντας»… «Espresso» την Ολομέλεια της Βουλής! Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η συγκεκριμένη ατάκα που υιοθέτησε στον «ενθρονιστήριο» λόγο του πάρθηκε ουσιαστικά από συνέντευξή του στην «Espresso»!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε, λοιπόν, τη στήλη μας, όταν στη διάρκεια της ομιλίας του Νικήτα Κακλαμάνη, βουλευτή Α’ Αθηνών της Ν.Δ., που εξελέγη χθες (με 247 ψήφους σε σύνολο 297 ψηφισάντων), πρόεδρος της Βουλής, εκείνος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα μας τον Ιούλιο του 2023. Τότε, με αφορμή το γεγονός ότι δεν θα είχε πια την αντιπροεδρία της Βουλής, τον ρωτήσαμε πώς αισθάνεται που θα λείπει από την έδρα και εκείνος μας απάντησε: «Αισθάνομαι σαν μπαμπάς που του λείπουν τα παιδιά του»!

Οι εξομολογήσεις του

Αυτό ακριβώς ανέφερε στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης, που έχει ανοίξει την καρδιά του πολλές φορές στην «Espresso», αποκαλύπτοντας τις πιο δικές του και πιο «μυστικές» όψεις της προσωπικότητάς του. «Θα σου πω ότι αισθάνομαι λίγο σαν μπαμπάς που του λείπουν τα παιδιά του! Οκτώ χρόνια στο προεδρείο της Βουλής, εκτός από τα βαριά κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, είχα αναλάβει να βοηθάω τις νέες και τους νέους βουλευτές από όλα τα κόμματα, ώστε να εγκλιματιστούν και να λειτουργήσουν καλύτερα στα πρώτα τους βήματα. Αυτός ο “γονεϊκός” ρόλος μού λείπει πολύ, γιατί αγαπάω πολύ τα νιάτα» ήταν το κομμάτι της συζήτησής μας το οποίο μνημόνευσε στην Ολομέλεια ο πρόεδρος.

Ο ίδιος πολύ συγκινημένος και με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή, φορώντας πορτοκαλί έντονη φλούο γραβάτα, ανέλαβε χθες το προεδρείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μετά την εκλογή του, στους διαδρόμους και στο γραφείο του έγινε το αδιαχώρητο από υπαλλήλους και φίλους του, που έσπευσαν να του ευχηθούν. Δεν μπορούσε ούτε να προχωρήσει από τις αγκαλιές, τις φωτογραφίες και τις χειραψίες.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης λίγο μετά την εκλογή του ως νέος πρόεδρος της Βουλής.

Οι προσωπικές στιγμές

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, που ποτέ δεν δίστασε να μιλήσει δημοσίως ακόμη και για τις πιο προσωπικές του στιγμές. Σε ανύποπτο χρόνο μάς είχε αποκαλύψει ότι γράφει βιβλίο για την πολύ φορτωμένη από εμπειρίες ζωή του, καθώς και για τα ξεχωριστά πολιτικά βιώματά του, που περιλαμβάνουν ακόμη και τις τελευταίες στιγμές της Μελίνας Μερκούρη αλλά και άλλων καλλιτεχνών που υπήρξαν φίλοι του, όπως η Βίκυ Μοσχολιού και η Καίτη Γκρέυ που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Η Σωτηρία Μπέλλου ήταν η αγαπημένη του. Μάλιστα το 2019 ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε αποκαλύψει, πάλι σε συνέντευξή του στην «Espresso», ότι η Σωτηρία Μπέλλου τού είχε αφήσει το μικρόφωνό της «για να τη θυμάμαι μαζί με τη φωνή της», όπως μας είχε πει τότε.

Ο πρόεδρος της Βουλής γεννήθηκε μια Πρωταπριλιά, αλλά δεν λέει ποτέ ψέματα, και είναι γλεντζές με αδυναμία στα underground κουτούκια. «Εάν σας πρότεινα να βγαίναμε απόψε στα μπουζούκια, σε ποιον ή σε ποια θα πηγαίναμε;» τον είχαμε ρωτήσαμε το 2021, για να μας πει: «Κάπου όπου να μπορούσα να ακούσω τη Βιτάλη (τη θεωρώ την Αμάλια Ροντρίγκεζ της Ελλάδας) ή τη Γαλάνη ή την Αλκηστη. Τις γουστάρω. Με τρελαίνουν επίσης οι δύο “αναρχοαυτόνομες”, η Καίτη Ντάλη και η Γιώτα Γιάννα. Φωνάρες». Μιλώντας μαζί μας για τον έρωτα, έχει πει: «Ο έρωτας είναι “ακραίο φυσικό φαινόμενο”, ενώ η αγάπη είναι “απάνεμο λιμάνι”».

Στον Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου τα τηλέφωνα χθες χτυπούσαν συνεχώς, λείπει μία και μόνη φωνή, περισσότερο από όλους τους άλλους δικούς του ανθρώπους: αυτή της μητέρας του. Μας έχει εξομολογηθεί πως θα ήθελε να ακούσει όταν χτυπήσει το τηλέφωνο τη μάνα του! «Και τι δεν θα ’δινα, αν μπορούσα για ένα και μόνο λεπτό να ακούσω τη φωνή της. Να μου πει: “Πώς είσαι, παιδί μου; Εφαγες τίποτα; Να ξεκουράζεσαι”» ήταν τα λόγια του Νικήτα, η εκλογή του οποίου στο προεδρείο τού χάρισε ακόμα μία μεγάλη προσωπική στιγμή, σαν κι αυτές που κάποτε περιέγραφε στην αγαπημένη του μητέρα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα