Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Παπούλια ετοιμάζει το δικό της στούντιο όπου θα διδάσκει γιόγκα

Δασκάλα!

Μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού παραδίδει η Εβελίνα Παπούλια, η οποία, έπειτα από χρόνια προσωπικής διαδρομής στο κομμάτι της αυτογνωσίας, μπορεί τώρα η ίδια και μεταφέρει όλα όσα έχει μάθει από τους δασκάλους της στους μαθητές της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, χορεύτρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που δεν εφησυχάζει, τον τελευταίο καιρό μεταφέρει στον κόσμο προγράμματα χαλάρωσης που ακολουθεί και η ίδια, με τη συμμετοχή να είναι τεράστια.

Η Εβελίνα Παπούλια ξεκίνησε τα μαθήματα διαδικτυακά, όμως εδώ και λίγες μέρες έχει βρει έναν χώρο όπου κάνει μαθήματα για την ανάκτηση εσωτερικής δύναμης, έχοντας πια επαφή με τον κόσμο από κοντά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», θα αρχίσει συνεργασία με γνωστό studio yoga και θα παραδίδει και επίσημα μαθήματα, ενώ στόχος της είναι να δημιουργήσει και τον δικό της προσωπικό χώρο.

Μαθήματα

Μάλιστα, σε λίγες μέρες θα κάνει και τις απαραίτητες ανακοινώσεις ώστε να μπορεί να κλείνει μαθήματα όποιος ενδιαφέρεται. «Yoga… ένα ταξίδι με μοναδικό προορισμό την αναγνώριση, τον σεβασμό, την ισορροπία και την αγάπη του εαυτού μέσα στο όλον! Είναι ευτυχία όταν μαθαίνουμε να ζούμε στο εδώ και τώρα, ευτυχία να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας, ευτυχία να συνειδητοποιούμε πως το μεγαλείο κρύβεται στα μικρά πράγματα, στις ατέλειες, στη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα της κάθε ψυχής! Namaste. “Το θείο μέσα μου υποκλίνεται στο θείο μέσα σου”» σχολίασε η ηθοποιός κάτω από πρόσφατη ανάρτησή της, ενώ ευχαριστεί και όλους τους δασκάλους της όλα αυτά τα χρόνια «Ηταν οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκα και με εμπιστεύτηκαν σε όλη αυτή τη διαδρομή της προσωπικής μου ανάπτυξης. Θα είμαι πάντα ευγνώμων» γράφει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα