Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Συντετριμμένη η Μαρία Μενούνος μετά την επίσκεψη στο μνήμα της μητέρας της, Λίτσας, που «έφυγε» πριν από τέσσερα χρόνια

«Μαμά μου...»

«Πονάει όταν χρειάζεσαι τη μαμά σου και δεν είναι εκεί…» έγραψε συντετριμμένη στο Instagram η Μαρία Μενούνος μετά την επίσκεψή της στον τάφο της μητέρας της, την οποία έχασε πριν από τέσσερα χρόνια. Η 46χρονη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, πήγε με την κόρη της Αθηνά στο μνήμα της Λίτσας Μενούνος, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2021, σε ηλικία 66 ετών, χτυπημένη από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Σε σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η μικρή Αθηνά στέκεται μπροστά στον τάφο της γιαγιάς της, ενώ ακούγεται το τραγούδι «God Will Work It Out», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Ο Θεός θα δώσει τη λύση». Αποκάλυψε, δε, ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ξεχωριστή σημασία για την ίδια, καθώς το ακούει για να βρει στήριγμα ώστε να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της.

«Πονάει όταν χρειάζεσαι τη μαμά σου και δεν είναι εκεί… Πονάει όταν η Αθηνά μεγαλώνει και αλλάζει, και δεν είναι εκεί. Αυτό το τραγούδι πάντα με βοηθάει να τα ξεπεράσω όλα. Ο Θεός όντως δίνει τη λύση. Πάντα» έγραψε η Μαρία Μενούνος στο σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτησή της. Η Μενούνος και η μητέρα της, που κατάγονται από το Ακοβο της Αρκαδίας, είχαν δώσει μαζί μάχη με τον καρκίνο το 2017. Η Λίτσα Μενούνος παρουσίασε καρκίνο του εγκεφάλου στο τελικό στάδιο το 2016, και δύο μήνες αργότερα η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Το 2017 και οι δύο γυναίκες έκαναν την ίδια ημέρα, στο ίδιο νοσοκομείο, με επιτυχία εγχειρήσεις για την αφαίρεση των όγκων.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα