Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

«Σειρήνες» από Φάληρο για Σεργουλόπουλο και Μελιτά

Να ξηλώσει το «πάπλωμα» της ΕΡΤ επιθυμεί ο τέως πρόεδρός της Κωνσταντίνος Ζούλας

Να ξηλώσει το «πάπλωμα» της ΕΡΤ επιθυμεί ο τέως πρόεδρός της Κωνσταντίνος Ζούλας. Οπως ακούγεται έντονα στη μιντιακή αγορά, ο Ζούλας «χτύπησε» ξανά ως νέος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Σκάι προς ΕΡΤ μεριά… Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, έκανε πρόταση στον δημοφιλή Φώτη Σεργουλόπουλο και στην ωραία Τζένη Μελιτά για να αφήσουν την ΕΡΤ και να πάνε με φόρα στον Σκάι και να αναλάβουν μια εκπομπή στα μέτρα τους στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίδυμο έχει υποστηριχθεί πολύ από τη δημόσια τηλεόραση για να γίνει τηλεοπτική καθημερινή συνήθεια με το πρωινό ψυχαγωγικό τους μαγκαζίνο «Πρωίαν σε είδον», από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, 09.00-12.00, και θα ήταν τουλάχιστον αχαριστία ή ακόμη και σπασμωδική κίνηση χωρίς καμία ουσία να αποχαιρετήσει ένα μαγαζί-γωνία όπως η ΕΡΤ. Οι φήμες, πάντως, για τη Μελιτά και τον Σεργουλόπουλο είναι πολλές. «Πάνε στον Σκάι ο Σεργουλόπουλος και η Μελιτά;» ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day στον Alpha».

«Ετσι διαβάζω, δεν ξέρω» απάντησε ο συνεργάτης της Δημήτρης Παπανώτας, για να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ. «Ααα, διαβάζεις… Μου θυμίζεις τη μάνα μου, Δημήτρη μου, που με παίρνει και μου λέει κάπου το διάβασα ότι δεν θα μείνεις στον Alpha”. Και της λέω “μη διαβάζεις, ρώτα εμένα”» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον δημοσιογράφο, για να «ανάψει» και εκείνη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των καναλιών για το επαγγελματικό της μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».