Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Φάντασμα» ο Snik με καρφιά από την πρώην

Η όλη υπονοούμενα ανάρτηση της Ιωαννίδου που τα είχε με τον τράπερ μετά την κωλοτούμπα της νυν

Μπορεί ο Snik να… έσκιζε τα επώνυμα ρούχα του και να ωρυόταν ότι δεν κρύβεται για να αποφύγει το Αυτόφωρο μετά την καταγγελία της 31χρονης συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, όμως η αλήθεια είναι ότι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο σπίτι του και δεν τον βρήκαν!

Σε μια από τις αναρτήσεις που είχε κάνει το «κακό παιδί» της τραπ σκηνής στα social media μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ανέφερε σε επιθετικό τόνο πως δεν τον αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ., προσθέτοντας μάλιστα ότι σκοπεύει να εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να πληροφορηθεί σχετικά. Εδειξε, μάλιστα, τη σύντροφό του να κάθεται χαμογελαστή στον καναπέ του σπιτιού του, ενώ εξαπέλυσε οχετό ύβρεων κατά των δημοσιογράφων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όμως, ο 37χρονος τράπερ δεν παρουσιάστηκε ποτέ στις αστυνομικές Αρχές, περιμένοντας προφανώς να παρέλθει το Αυτόφωρο για να μη συλληφθεί!

Ο Snik με τη νυν σύντροφό του Μάρτα Αχαρονιάν, η οποία τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και μετά τα «γύρισε»

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί που εμφανίστηκαν στο σπίτι του τραγουδιστή προχθές το απόγευμα και έκαναν έρευνα για τον εντοπισμό του δεν τον βρήκαν, παρά αντίκρισαν την αρμενικής καταγωγής TikToker Μάρτα Αχαρονιάν να τους ανοίγει την πόρτα, λέγοντάς τους στη συνέχεια ότι ο σύντροφός της δεν είναι μέσα.

Το τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ.

Μολονότι η ίδια είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε καταγγείλει τον γνωστό τράπερ για ξυλοδαρμό, στη συνέχεια τα είχε «γυρίσει», υποστηρίζοντας ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της έπειτα από κρίση πανικού! Το ίδιο υποστήριξε και ο Snik, ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έπεισαν ούτε τους αστυνομικούς ούτε τον εισαγγελέα, που διέταξε να αναζητηθεί ο γνωστός τράπερ στα όρια του Αυτοφώρου και να σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την 31χρονη ότι μπορεί να εγκαταστήσει panic button, να εξεταστεί από ιατροδικαστή και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο ή σε κάποιο δικό της πρόσωπο ή να φιλοξενηθεί σε δομή, με την ίδια ωστόσο να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

«Ο,τι έχετε ακούσει, ό,τι λένε στα κανάλια είναι λάθος. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Το Σάββατο το βράδυ βγήκα με τον σύντροφό μου για ένα πάρα πολύ όμορφο δείπνο. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Οταν γυρίσαμε σπίτι, εγώ έπαθα κρίση πανικού. Μέσα στον πανικό μου έκλαιγα, πήρα την Αστυνομία» ανέφερε κατόπιν σε ανάρτησή της η εντυπωσιακή μελαχρινή, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι οι αστυνομικοί δεν τη βρήκαν χτυπημένη.

Με μια ανάρτηση όλο νόημα η πρώην σύντροφος του Snik Γιώτα Ιωαννίδου έστειλε από την πλευρά της μήνυμα για υποστήριξη μεταξύ γυναικών! «Δεν έχεις γεννηθεί για να ζεις με τον φόβο. Γεννήθηκες για να είσαι ελεύθερος, δυνατός και να σε σέβονται» έγραψε στα αγγλικά, λίγες ώρες ύστερα απ’ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον τράπερ, από τον οποίο χώρισε επεισοδιακά στα τέλη του 2022, όταν αποχώρησε από το σπίτι του έπειτα από έντονο καβγά. Τότε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου καταγράφηκε το περιστατικό, χωρίς όμως να υποβάλει μήνυση εναντίον του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα