Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Στην αντεπίθεση οι Ελληνες Eurofans για τα τερτίπια των Τούρκων με το «Αστερομάτα» της Klavdia

«Αστείοι & θρασείς»

Οι αντιδράσεις των Ελλήνων Eurofans ήταν τάχιστες και εύστοχες μετά το παραλήρημα των Τούρκων για το ελληνικό τραγούδι «Αστερομάτα», το οποίο θα στείλουμε στην Eurovision! Χαρακτηρίζουν τους Τούρκους τουλάχιστον «αστείους» και «θρασείς», που θέλουν να μπει στο κάδρο της πολιτικής και να ασχοληθεί μέχρι και η ηγεσία της χώρας τους με το τραγούδι της Klavdia, γιατί μιλά για την προσφυγιά!

H Klavdia σε στιγμιότυπο από τον εθνικό τελικό της Eurovision

Τους καίει… γιατί η Klavdia κατάγεται από τον Πόντο και θα γίνει συνειρμός με τη Γενοκτονία των Ποντίων, που οι Τούρκοι δεν την δέχονται ιστορικά και δεν θέλουν να την αναγνωρίσουν. Μάλιστα, θέλουν να μπλοκάρουν την ελληνική συμμετοχή του 2025 στη Eurovision, μέσω της τουρκικής δημόσιας τηλεόρασης, με ένσταση στην EBU και με την εμπλοκή της τουρκικής κυβέρνησης. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει εάν το τραγούδι σχετίζεται με τον «ισχυρισμό για Γενοκτονία των Ποντίων».

Πολιτικά μηνύματα

Δεδομένου ότι οι συμμετοχές στη Eurovision δεν πρέπει να περιέχουν πολιτικά μηνύματα, το Eurovision Türkiye δήλωσε ότι, αν βρεθεί κάτι προβληματικό, η αντίδραση της Τουρκίας θα κλιμακωθεί σε ανώτατο επίπεδο. Η αντίδραση των Eurofans ήταν άμεση, με πολλούς στα social media να κατακρίνουν την παρέμβαση της Τουρκίας σε έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό. Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης, τα οποία και τα παραθέτουμε ως έχουν: «Η Τζαμάλα έκανε επίσης ένα τραγούδι για την Ουκρανία και κέρδισε. Νομίζω ότι οι στίχοι της ήταν βαρύτεροι από το ελληνικό τραγούδι. Κανείς από εμάς δεν βγήκε και δεν είπε ότι αυτό το τραγούδι είναι πολιτικό, πρέπει να αποκλειστεί».

«Η Ουκρανία κέρδισε με ένα τραγούδι με σκληρότερους πολιτικούς στίχους, αλλά κανείς από την Τουρκία δεν αντέδρασε αρνητικά. Ξέρετε γιατί; Επειδή κάποιοι από τους στίχους ήταν στα τουρκικά. Αυτό είναι υποκρισία». «Γιατί παρεμβαίνουμε σε ένα τραγούδι από έναν διαγωνισμό στον οποίο δεν συμμετέχουμε; Είσαστε πραγματικά θρασείς». «Οι στίχοι δεν αναφέρουν τίποτα για τη Γενοκτονία. Ετσι οι γείτονες μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους». «Το τραγούδι είναι σε ύφος θρήνου, μελαγχολικό και θλιβερό, δεν υπάρχει καμία υπερβολή στους στίχους του τραγουδιού. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να δώσει καμία εξήγηση η Ελλάδα. Δεν είναι η θέση σας να κριτικάρετε το τραγούδι μιας χώρας που συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό στον οποίο δεν συμμετέχετε, θα ήταν αγένεια». «Κανείς δεν ενδιαφέρεται το τι λέει για μια χώρα που δεν συμμετέχει στη Eurovision».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα