Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Βετεράνος… συνοδός αποκαλύπτει τα θέλω των πελατών την ημέρα των ερωτευμένων

Βιτσιόζος Βαλεντίνος

Δουλειές με… φούντες έχουν τα call girls σήμερα, που είναι η γιορτή των ερωτευμένων, καθώς, όπως αποκαλύπτει σεξοβόμβα συνοδός πολυτελείας, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου είχε τους περισσότερους πελάτες, μεταξύ των οποίων πολλοί παντρεμένοι, που σχημάτιζαν ουρά για να κάνουν σεξ μαζί της και όχι με τις συζύγους τους. Δεν έλειπαν δε και singles με βίτσια, μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Σε άρθρο της στη «Sun», η Ελίζαμπεθ Τζι αποκαλύπτει ότι οι παντρεμένοι που έκλειναν ερωτικά ραντεβού μαζί της ήταν περισσότεροι στις 14 Φεβρουαρίου από οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου. Καθένας έλεγε διαφορετικό «παραμύθι» για να δικαιολογηθεί που πλήρωνε για να πέσει στο κρεβάτι μαζί της και όχι με τη γυναίκα του. Πολλοί έριχναν το φταίξιμο στη σύζυγο, όμως υπήρξε και ένας άνδρας που της είπε ότι το ραντεβού μαζί της ήταν το δώρο που του έκανε η γυναίκα του για του αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, ήταν η σύζυγος που ξεχώρισε την Ελίζαμπεθ από άλλες συνοδούς πολυτελείας και έκλεισε ραντεβού στον άνδρα της μέσω διαδικτύου.

Η Ελίζαμπεθ, η οποία ύστερα από 20 χρόνια αποσύρθηκε από τη δουλειά της συνοδού πολυτελείας και κυκλοφόρησε βιβλίο με τις εμπειρίες της, έγραψε στη βρετανική εφημερίδα ότι πάντα οι πελάτες της τής επεφύλασσαν εκπλήξεις, όμως του αγίου Βαλεντίνου το παράκαναν. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ένας ιερέας εμφανίστηκε φορώντας κατακόκκινα γυναικεία εσώρουχα με ζαρτιέρες, κορσέ και στρινγκ, λέγοντάς της ότι έτσι «άναβε» περισσότερο για να κάνουν σεξ. Ενας παντρεμένος επιχειρηματίας, δε, της έκανε δώρο ρολόι αξίας 6.500 ευρώ και ένας άλλος κολιέ με διαμάντι στο σχήμα καρδιάς.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα