Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Γιώργος Ζυγούρης είναι ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση στις «Σέρρες»

Ο εκλεκτός

Η σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, θα συνεχιστεί, αφού ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ήδη ετοιμάσει τον δεύτερο κύκλο. Μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε πει: «Δεν θα είναι μία άλλη ιστορία το “Σέρρες 2”, συνεχίζεται, απλώς θα είναι άλλος ηθοποιός, ο οποίος θα πάρει τον ρόλο του Οδυσσέα. Λογικά τον Μάρτιο ξεκινάμε γυρίσματα».

Ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης

Η σειρά συνεχίζεται μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2022, σε ηλικία 31 ετών, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Τον ρόλο του Οδυσσέα στη δεύτερη σεζόν αναλαμβάνει ο ηθοποιός Γιώργος Ζυγούρης, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, στον ρόλο του Μιτς, στο Θέατρο Προσκήνιο.

Γιώργος Ζυγούρης

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω από δοκιμαστικό. Δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα, κάναμε μία ανάγνωση το σενάριο και θα ξεκινήσουμε σε λίγο καιρό γυρίσματα. Εχω δει τον πρώτο κύκλο της σειράς, είναι μία πολύ καλογραμμένη σειρά. Είναι πολύ σημαντικό το θέμα που θίγει, στην Αθήνα δεν είναι και τόσο εμφανές, όσο στην επαρχία που τα πράγματα είναι πιο κλειστά. Βοηθάει σε αυτό το “άνοιγμα” που προτείνει η σειρά» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα