Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Σολωμού και Mente Fuerte δεν είναι πλέον ζευγάρι

Φινίτο!

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν είναι πια μαζί! Αυτό αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς η γνωστή ηθοποιός στο νέο podcast του Πέτρου Κωστόπουλου όπου φιλοξενήθηκε χθες, δίχως, φυσικά, να ονοματίσει τον δημοφιλή ράπερ, αφού ποτέ της δεν είχε παραδεχτεί δημόσια ότι οι δυο τους ήταν σε σχέση. «Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα, αλλά τώρα δεν έχω κάποιον. Αυτήν την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη» ξεκαθάρισε η Μαρία Σολωμού απαντώντας σε σχετική ερώτηση του πρώην εκδότη και παρουσιαστή και νυν φιλόδοξου podcaster.

Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte

«Εγώ θέλω να έχω ένα αντικείμενο πόθου και συνήθως είμαι πάντα ερωτευμένη με άντρα. Κι έναν μήνα να κάτσω με έναν άνθρωπο, δεν θα κάτσω αν δεν ερωτευτώ στο τρίτο ραντεβού. Ερωτεύομαι συνέχεια, το έχω οργανώσει αυτό το πράγμα, το έχω συμφωνήσει γιατί δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς. Δεν μπορώ αυτό της “αργής καύσης” μ’ έναν άνθρωπο. Αν δω ότι δεν ερωτεύομαι, φεύγω σιγά σιγά» εξήγησε στη συνέχεια. «Πρέπει να νιώσω αυτό το πλασματικό στο κεφάλι μου, έστω κι αυτό το ψεύτικο, το εφηβικό… Αν δεν το νιώσω σε 1-2 εβδομάδες, το γυρνάω αλλού ωραιότατα. Αν δεν έχω τέτοια τρέλα, δεν μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχει κάποιος και δεν περνάω καλά. Θέλω να υπάρξει» πρόσθεσε αναφορικά με τον τρόπο που βιώνει η ίδια το συναίσθημα του έρωτα.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έκαναν ποτέ… coming out ως ζευγάρι, καθώς κανένας από τους δύο δεν ήθελε να βάλει ταμπέλα στη σχέση που τους συνέδεε. Ωστόσο οι συχνές αναφορές του ενός στον άλλον και οι κοινές εμφανίσεις τους φανέρωναν αν μη τι άλλο δύο ερωτευμένους ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και περνούσαν όμορφα μαζί. Αν όντως τους τελείωσε, κρίμα!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα