Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αφρικανική σκόνη και ισχυρές καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή παρουσιάζει επιδείνωση σε αρκετές περιοχές...

Ζώδια: Μάτια και στην πλάτη, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία

Η σημερινή ημέρα δεν είναι πολύ εύκολη γι'αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε ότι λέτε και κάνετε.

H Αναστασία Τερζή μιλάει στην «Espresso» για την κοπή της πίτας της αγαπημένης της ΑΕΚ, όπου τραγούδησε

Σουξέ και στην «Αγια-Σοφιά»

«Είμαι βαμμένη ΑΕΚτζού μέχρι το κόκαλο! Του μπαμπά μου βέβαια δεν του αρέσει και πολύ αυτό, γιατί εκείνος στηρίζει τον Ολυμπιακό, αλλά… κανείς δεν είναι τέλειος!» δηλώνει γελώντας στην «Espresso» η Αναστασία Τερζή, η οποία όχι μόνο παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πίτας της αγαπημένης της ομάδας, αλλά τραγούδησε κιόλας.

«Η ΑΕΚ είναι η καψούρα μου. Δεν γινόταν, λοιπόν, να λείπω από την εν λόγω εκδήλωση. Βέβαια, το γεγονός ότι τραγούδησα υπήρξε έκπληξη και για εμένα. Τι θέλω να πω; Το κάλεσμα στην κοπή της πίτας ήταν στις 8 κι εγώ, επειδή κάτι μου έτυχε, έφτασα λίγο πριν από τις 10. Με το που μπαίνω, λοιπόν, στον χώρο ακούω να λένε: χαιρόμαστε που είναι κοντά μας και θα τραγουδήσουν η Αναστασία Τερζή και ο Γιάννης Καψάλης. Εννοείται πως ενθουσιάστηκα! Είπα τον ύμνο της ΑΕΚ και το τραγούδι “Απόψε στις ακρογιαλιές”. Ηταν πολύ όμορφα, ένιωσα μεγάλη χαρά και τιμή» περιγράφει στη συνέχεια των δηλώσεών της η όμορφη τραγουδίστρια, που ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, την παρουσίαση και τις επιχειρήσεις, καθώς διατηρεί το δικό της beauty salon στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Η Αναστασία Τερζή με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο

Στην εκδήλωση στην «Opap Arena – Αγια-Σοφιά» η Αναστασία Τερζή είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάριο Ηλιόπουλο, με τον οποίο πόζαρε κιόλας μπροστά στον φωτογραφικό φακό. «Δεν τον ήξερα προσωπικά, εκεί τον γνώρισα και τον συμπάθησα πολύ. Γίναμε αμέσως φίλοι και του έδειξα το βιντεοκλίπ για το νέο μου τραγούδι “The Tiger”, που γυρίστηκε στο Ντουμπάι και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Του άρεσε πολύ» αποκαλύπτει για τη γνωριμία της με τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ομάδα η εκρηκτική performer, η οποία αυτή την περίοδο εμφανίζεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο Buddha μαζί με τους Κατερίνα Στανίση, Πάνο Καλίδη και Φαίη Ρουμπίνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».