Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Eurovision: Tα «κλειδιά» της ελληνικής συμμετοχής ξανά στον Φωκά Ευαγγελινό

«Θα βάλει τη δημιουργική του σφραγίδα στην παρουσίαση του τραγουδιού»

Την πληροφορία πως ο Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι και φέτος ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής στον 69ο Διαγωνισμό της Eurovision επιβεβαίωσε χθες το πρωί η ΕΡΤ.

Μέσω ενός δελτίου Τύπου που απέστειλε στα media η δημόσια τηλεόραση έκανε γνωστό πως ο επιτυχημένος χορογράφος και σκηνοθέτης θα αναλάβει να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «Αστερομάτα» στη σκηνή της Βασιλείας τον ερχόμενο Μάιο, αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία του τραγουδιού που ερμηνεύει η Klavdia με την κρυστάλλινη φωνή της.

«Οι προετοιμασίες της ελληνικής αποστολής στη Eurovision 2025 προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο Φωκάς Ευαγγελινός με την ξεχωριστή του οπτική θα βάλει τη δημιουργική του σφραγίδα στην παρουσίαση του τραγουδιού» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.

Με πολυετή εμπειρία στη σκηνοθεσία σπουδαίων παραστάσεων και διοργανώσεων ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία συμμετοχών από διάφορες χώρες στον διαγωνισμό και έχει κατακτήσει δύο φορές την πρώτη θέση, με τη μία εξ αυτών να είναι το «My Number One» της Ελενας Παπαρίζου, που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα το 2005.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.