Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Η Μάργκοτ Ρόμπι έτοιμη για… κουνελάκι

«Εχουμε βάλει στο μάτι τη Μάργκοτ και πιστεύω ότι αυτή είναι η Αν Νικόλ μας»

Χάρη στο ολόσωμο γυμνό στην ταινία «Ο λύκος της Wall Street» και στην κουκλίστικη λάμψη της στην «Barbie», η Μάργκοτ Ρόμπι είναι το φαβορί για να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη την Αν Νικόλ Σμιθ και την πολυτάραχη ζωή της, καθώς από την αφάνεια έφτασε να γίνει ένα από τα πιο ποθητά «κουνελάκια» του «Playboy» στον πλανήτη και σύζυγος γηραιού μεγιστάνα, αλλά πέθανε άφραγκη υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Αν Νικόλ Σμιθ

Την ταινία για την πληθωρική Σμιθ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», δημιουργούν οι στενοί φίλοι της Πολ Ατού και Πάτρικ Σίμπσον. Ο σχεδιαστής μόδας και ο παραγωγός ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην εκπομπή του Prime Video «Gown and out in Beverly Hills», ανέφεραν ότι το σενάριο της βιογραφικής ταινίας της Αν Νικόλ Σμιθ περιέχει ιστορίες από τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής της, όπως τους τις περιέγραψε η ίδια.

Μάργκοτ Ρόμπι

«Εχουμε βάλει στο μάτι τη Μάργκοτ και πιστεύω ότι αυτή είναι η Αν Νικόλ μας» είπε στη βρετανική εφημερίδα ο παραγωγός Σίμπσον. Σημείωσε ότι εκείνος και ο σχεδιαστής μόδας Ατού εντυπωσιάστηκαν όταν είδαν από κοντά την 34χρονη Ρόμπι στην πρεμιέρα της ταινίας «Barbie», στην οποία υποδυόταν τη διάσημη κούκλα. «Μπορώ να σας πω ότι όταν τη συναντήσαμε, νιώσαμε κάτι το ηλεκτρικό και ήταν πολύ όμορφη στιγμή» είπε για τη συνάντηση με τη Ρόμπι ο Ατού.

Εμειναν δε άφωνοι όταν είδαν «με ποιο τρόπο ενσάρκωσε την Barbie», με τον Σίμπσον να εξηγεί: «Εγώ και ο Πολ πάντα πειράζαμε την Αν (σ.σ.: Νικόλ Σμιθ) λέγοντάς της ότι είναι μια ζωντανή Barbie, οπότε ποια είναι καλύτερη για να παίξει τη Σμιθ εκτός από τη Μάργκοτ;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».