Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Μάργκοτ Ρόμπι έτοιμη για… κουνελάκι

«Εχουμε βάλει στο μάτι τη Μάργκοτ και πιστεύω ότι αυτή είναι η Αν Νικόλ μας»

Χάρη στο ολόσωμο γυμνό στην ταινία «Ο λύκος της Wall Street» και στην κουκλίστικη λάμψη της στην «Barbie», η Μάργκοτ Ρόμπι είναι το φαβορί για να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη την Αν Νικόλ Σμιθ και την πολυτάραχη ζωή της, καθώς από την αφάνεια έφτασε να γίνει ένα από τα πιο ποθητά «κουνελάκια» του «Playboy» στον πλανήτη και σύζυγος γηραιού μεγιστάνα, αλλά πέθανε άφραγκη υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Αν Νικόλ Σμιθ

Την ταινία για την πληθωρική Σμιθ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», δημιουργούν οι στενοί φίλοι της Πολ Ατού και Πάτρικ Σίμπσον. Ο σχεδιαστής μόδας και ο παραγωγός ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην εκπομπή του Prime Video «Gown and out in Beverly Hills», ανέφεραν ότι το σενάριο της βιογραφικής ταινίας της Αν Νικόλ Σμιθ περιέχει ιστορίες από τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής της, όπως τους τις περιέγραψε η ίδια.

Μάργκοτ Ρόμπι

«Εχουμε βάλει στο μάτι τη Μάργκοτ και πιστεύω ότι αυτή είναι η Αν Νικόλ μας» είπε στη βρετανική εφημερίδα ο παραγωγός Σίμπσον. Σημείωσε ότι εκείνος και ο σχεδιαστής μόδας Ατού εντυπωσιάστηκαν όταν είδαν από κοντά την 34χρονη Ρόμπι στην πρεμιέρα της ταινίας «Barbie», στην οποία υποδυόταν τη διάσημη κούκλα. «Μπορώ να σας πω ότι όταν τη συναντήσαμε, νιώσαμε κάτι το ηλεκτρικό και ήταν πολύ όμορφη στιγμή» είπε για τη συνάντηση με τη Ρόμπι ο Ατού.

Εμειναν δε άφωνοι όταν είδαν «με ποιο τρόπο ενσάρκωσε την Barbie», με τον Σίμπσον να εξηγεί: «Εγώ και ο Πολ πάντα πειράζαμε την Αν (σ.σ.: Νικόλ Σμιθ) λέγοντάς της ότι είναι μια ζωντανή Barbie, οπότε ποια είναι καλύτερη για να παίξει τη Σμιθ εκτός από τη Μάργκοτ;»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα