Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Star με «φαντάσματα», catwalk και ραντεβουδάκια

«Κλειδώνει» σιγά σιγά τα πρότζεκτ

Το Star «κλειδώνει» σιγά σιγά τα πρότζεκτ με τα οποία θα μπει στην τηλεοπτική αρένα στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Ριάλιτι, τηλεπαιχνίδια και σειρές θα βρίσκονται στο μενού. Μια νέα σειρά λοιπόν αναμένεται να μπει του χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού, η οποία θα τιτλοφορείται τα «Φαντάσματα» και έρχεται με φόρα από το BBC ως «Ghosts».

Στο βασικό καστ θα βρεθούν οι Ορφέας Αυγουστίδης, Ελλη Τρίγγου, Ναταλία Τσαλίκη, Θοδωρής Σκυφτούλης και Αγορίτσα Οικονόμου. Η σειρά θα έχει ως «κάδρο» ένα ξενοδοχείο με φαντάσματα και κληρονόμους τους Τρίγγου, Αυγουστίδη. Η επιστροφή του «GNTM» επίσης θεωρείται δεδομένη, καθώς πριν από μερικές ημέρες εγκρίθηκε και το μπάτζετ. Η προετοιμασία άρχισε και άμεσα θα αρχίσει και το κάστινγκ των παικτών. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν μέρος στο πρότζεκτ, ενώ αναζητούνται και νέα πρόσωπα για την επιτροπή.

Θετικό είναι το πρόσημο και για τον τρίτο κύκλο της «Φάρμας». Αν και ακόμα δεν έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως, θεωρείται σχεδόν σίγουρη η επιστροφή του ριάλιτι, με παρουσιαστή τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Από την άλλη μεριά το «Shopping star» δεν θα συνεχιστεί. Επειτα από αρκετές τηλεοπτικές σεζόν, οι σκέψεις είναι να ξεκουραστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο. Τέλος, το «First Dates», το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, έπειτα από 19 χώρες, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα παραμείνει ιδιοκτήτρια του «First Dates», με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα