«Άγιος έρωτας»: Ο πατήρ Νικόλαος παλεύει με την πίστη του

Ο Μαρκόπουλος μαθαίνει ότι η Χριστίνα είναι έγκυος

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Το σχέδιο του πατρός Νικολάου να απαρνηθεί την ιδιότητά του ως ιερέας και να φύγει από τη Στέρνα μαζί με τη Χλόη, είναι σε κίνδυνο. Στο δείπνο που παραθέτει η Θάλεια για να βοηθήσει το προξενιό της Χλόης με τον Πέτρο, καλεί και τον πατέρα Νικόλαο.

Ο Δεσπότης καταλαβαίνει ότι η Χλόη είναι η γυναίκα για την οποία ο πατήρ Νικόλαος θέλει να εκπέσει του αξιώματός του και του ζητάει επίμονα να τον ακολουθήσει στην Αθήνα. Αλλά δεν είναι αυτό το μόνο σχέδιο που ναυαγεί. Η Αναστασία ζητάει την βοήθεια του Χάρη για να πάει να δει τον Αργύρη στο νοσοκομείο που έχει διακομιστεί μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αργύρης τούς εκμυστηρεύεται το δικό του σχέδιο, να το σκάσει από το νοσοκομείο και να πάει να βρει τη Χλόη. Ο Χάρης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη συμβεί αυτό. Την ίδια στιγμή ο Παύλος βρίσκεται πάλι μπροστά σε απρόσμενές εξελίξεις με τη Χριστίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.