Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Σίσσυ και Φαίη δεν θα ανταλλάξουν πανελίστες

Ποιο είναι το πλάνο για Φαίη Σκορδά και Σίσσυ Χρηστίδου για την επόμενη σεζόν;

Ποιο είναι το πλάνο για Φαίη Σκορδά και Σίσσυ Χρηστίδου για την επόμενη σεζόν στο μεγάλο κανάλι; Θετικό, όπως ήδη έχουμε γράψει. Και οι δύο εκπομπές συνεχίζουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το σίγουρο πάντως είναι, παρά όσα γράφονται στην τηλεοπτική αγορά, ότι δεν πρόκειται να… ανταλλάξουν πανελίστες.

«Πάγο» σε κάθε ενδεχόμενη επιθυμία για εσωτερική μετακίνηση συντελεστών φαίνεται πως έχει βάλει το Mega στους ανθρώπους που στελεχώνουν τις εκπομπές του, μετά τα ρεπορτάζ που ήθελαν να υπάρχει ένα φλερτ της εκπομπής «Buongiorno» με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Συρίγος παραμένει σταθερά -εκτός απροόπτου- στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ με τα τωρινά δεδομένα το «Χαμογέλα και πάλι» συνεχίζει ως έχει και του χρόνου, ίσως με μικρές αλλαγές. Ετσι κι αλλιώς η Χρηστίδου έχει «χτίσει» τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και είναι η μόνη εκπομπή που σηκώνει ανάστημα απέναντι στον σαρωτικό Νίκο Μάνεση στον Alpha. Από την άλλη μεριά, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα πρέπει να αναμένουμε κάποιες αλλαγές τη νέα σεζόν.

Οπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, με δεδομένο ότι το ανδρικό δίδυμο ΜικρούτσικοςΟυγγαρέζος είναι αχτύπητο, ενδέχεται να αναζητηθεί ένα γυναικείο πρόσωπο με άποψη για τα θέματα της επικαιρότητας και όχι ένας ακόμη ανδρικός σχολιασμός. Να σημειώσουμε, επιπλέον, πως η Ζαρίφη συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν με τη Σκορδά και από εκεί και πέρα οι συζητήσεις θα γίνουν από την αρχή με την μπριόζα Κατερίνα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα