«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Ο Μάρκος προτείνει στη Μάγια να κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Άγη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».

Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα για τον κοριό στο διαμέρισμα και τη ρωτάει γιατί η Μαρίνα πλήρωνε το ενοίκιό της. Η Στέλλα φοβάται πως ο Άγης θα στραφεί κατά του Πέτρου και ψυχραίνεται με τη Μαρίνα, η οποία δεν συμμερίζεται την ανησυχία της.

Ο Μάρκος προτείνει στη Μάγια να κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Άγη για να είναι καλυμμένη, σε περίπτωση που αποφασίσει στο μέλλον να τον χωρίσει.  Ο Άγης προκαλεί τον Χρήστο για τη σχέση του με τη Μαρίνα. Ο Χρήστος θυμώνει και προειδοποιεί τον Μάρκο πως τώρα πια δεν είναι απλό διαζύγιο, αλλά προσωπική του υπόθεση.

Η Μάγια απογοητεύεται όταν μαθαίνει για τη Στέλλα από τον Άγη. Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Χρύσα την αλήθεια για τον Στέφανο. Η Μαρίνα καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της για φαγητό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.