Αυτοκόλλητοι Νίκος Συρίγος – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ο πιο φαν...

Η Ζουγανέλη λάμπει από χαρά στην αγκαλιά του Νίκου (της) στα καμαρίνια του Vox. Οι live εμφανίσεις της αγαπημένης ερμηνεύτριας υπό τον τίτλο «Αλλά-ΖΩ» στη μουσική σκηνή της Ιεράς Οδού έχουν γίνει καλλιτεχνικό talk of the town, προκαλώντας κάθε Τετάρτη βράδυ το ενδιαφέρον του κοινού. Εκείνος, βέβαια, που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της, απολαμβάνοντάς την επί το έργον κάθε εβδομάδα, δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της, τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα, που δεν αποκλείεται να έχει την ευτυχέστερη κατάληξη – αν και οι ίδιοι δεν μιλούν ακόμη για επισημοποίηση, τουλάχιστον όχι δημόσια. «Η αποδοχή που έχει για εμένα ο Νίκος σε πολλά επίπεδα, με έχει κάνει να μπορώ να ρισκάρω σε άλλα πράγματα και να δοκιμάζω. Δηλαδή το γεγονός ότι ξαφνικά μπορώ να πω ό,τι θέλω, ό,τι μου έρθει στο κεφάλι, χωρίς να νιώθω ότι θα κριθώ μέσα στην καθημερινότητα, είναι ωραίο» δήλωσε, πρόσφατα, για τον καλό της η τραγουδίστρια.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό προχθές το βράδυ, δείχνοντας και στην πράξη πως αντιμετωπίζουν πλέον τα media με μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Το ίδιο βράδυ πέρασαν την πύλη του Vox η Σίσσυ Χρηστίδου, η Χριστίνα Κοντοβά, η Δέσποινα Καμπούρη, η Σούλα Λιάκου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Λάκης Γαβαλάς, αλλά και η Μελίνα Κανά, η οποία τραγούδησε κιόλας παρέα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...