Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Περικλής Κονδυλάτος: «Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει ερωτικά, είναι πολύ διαθέσιμες για τους άντρες»

«Πιο σωστές μου φαίνονται οι μουσουλμάνες με την μπούργκα»

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δικαιώματα των γυναικών.

«Δεν έχω πρόβλημα με τα podcast, αρκεί να αναλύονται απόψεις από τους κατάλληλους ανθρώπους. Η Μαρία Σολωμού έχει άπειρα ψυχολογικά και μέσα από το podcast της δίνει συμβουλές σε κοπέλες. Αν ένας άντρας έλεγε κάτι αντίστοιχο για τους 50άρηδες, θα είχε γίνει χαμός» ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων ανέφερε: «Οι γυναίκες διανύουν μια περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας που είναι στη χαμηλότερη βαθμίδα που υπήρξαν ποτέ. Υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι έχουν αποκτήσει ίσα δικαιώματα, υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι έχουν σεβασμό… Αλλά κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει. Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει ερωτικά, είναι πολύ διαθέσιμες για τους άντρες. Πιο σωστές μου φαίνονται οι μουσουλμάνες με την μπούργκα, γιατί το κορμί της ξέρουν να το δώσουν και να το διαθέσουν σε αυτόν που θα το εκτιμήσει».

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, παρουσιαστές της εκπομπής «Breakfast@star», τοποθετήθηκαν σε έντονο ύφος μετά την προβολή των δηλώσεων του Περικλή Κονδυλάτου.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Δεν είναι μόνο οπισθοδρομικό, είναι προσβλητικό για όλες τις γυναίκες, που παλεύουν καθημερινά, προσπαθούν να βρουν τη φωνή, να υπάρχει αυτή η ισότητα. Έχω χάσει τα λόγια μου, δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος της νέας γενιάς να λέει τέτοια λόγια».

Ενώ ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Από έναν άνθρωπο που θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση τις γυναίκες με την μπούργκα, που καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοεί και δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση, καταλαβαίνουμε πώς δένουν τα λεγόμενά του, ταιριάζουν απόλυτα με αυτό».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα