Βαλ Κίλμερ: «Έφυγε» από τη ζωή ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Σε ηλικία 65 ετών

Σε ηλικία 65 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο χολιγουντιανός ηθοποιός Βαλ Κίλμερ. Την επιβεβαίωσε η κόρη του ηθοποιού, Μερσέντες Κίλμερ στους New York Times.

Ο Βαλ Κίλμερ, ήταν Αμερικανός ηθοποιός. Αρχικά ηθοποιός του θεάτρου, ο Κίλμερ έγινε ευρέως γνωστός μετά από εμφανίσεις σε κωμικές ταινίες, ξεκινώντας από το Άκρως… τρελό και απόρρητο (1984) και Real Genius (1985), την ταινία δράσης Top Gun (1986) καθώς και την ταινία φαντασίας Γουίλοου, η οργή των θρύλων (Willow) (1988).

Ο Κίλμερ κέρδισε την αναγνώριση για την ερμηνεία του ως Τζιμ Μόρισον στο The Doors (1991) του Όλιβερ Στόουν. Ο Βαλ Κίλμερ υπήρξε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και καλοπληρωμένους ηθοποιούς της δεκαετίας του 1990. Το 2022, ο Κίλμερ επανέλαβε τον ρόλο του ως Άισμαν στην ταινία  Top Gun: Maverick ενώ είχε αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο του με την ηθοποιό Joanne Whalley.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.