Η σοκαριστική εξομολόγηση της Έφης Αλεβίζου

Η γενναία Έφη του Αlpha!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε μέσω των social media η Έφη Αλεβίζου, που ζει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και είναι σύμβουλος επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Με ένα μακροσκελές μήνυμα, η πρώην παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του Alpha εξομολογήθηκε πως έπειτα από υστεροσκόπηση που έκανε στις αρχές του προηγούμενου χρόνου διαγνώστηκε με καρκίνο στο ενδομήτριο και πως προχώρησε σε υστερεκτομή άμεσα, όπως τη συμβούλεψε ο γιατρός της.

«Εφάκι, θέλω να έρθεις το συντομότερο με τον Βασίλη στο ιατρείο να τα πούμε…» έγραψε στην αρχή και συνέχισε: «Είναι από τα πράγματα που όταν τα ακούς, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι σε αφορούν. Θυμάμαι όταν άκουγα τον γιατρό να μιλάει για τα επόμενα βήματα και σκεφτόμουν “μα καλά, για εμένα τα λέει όλα αυτά;”. Ογκος, καρκίνος, εξετάσεις, νάρκωση, χειρουργείο, υστερεκτομή, βιοψία, νέες εξετάσεις, εμμηνόπαυση και… “όλα θα πάνε καλά και το Πάσχα θα χορεύεις“. Δεν άκουσα τίποτα μετά τη λέξη καρκίνος». Η ίδια συνέχισε, γράφοντας:

«Και στη Μελίνα πώς θα το πούμε; Δεν είναι ότι θα μπω για χιαστό και απλώς θα κουτσαίνω… Α, ναι, μέσα σε όλα, σε εκείνο το ταξίδι στο ski, είχα καταφέρει να κόψω χιαστό και μηνίσκο, αλλά αφενός δεν πονούσα καθόλου, αφετέρου ποιος νοιάζεται για το γόνατο τώρα; Πώς θα πω στην κόρη μου ότι θα λείψω πέντε ημέρες από το σπίτι και μετά θα μου πάρει λίγο καιρό να είμαι “όπως πριν”; Τι να της πω, ώστε αφενός να καταλάβει ότι έχουμε ένα δύσκολο διάστημα μπροστά μας, αλλά να μην την αγχώσω περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Να πιστέψει ότι θα τα καταφέρω, θα είμαι καλά και… σιγά σιγά θα γίνουν όλα όπως πριν. Και πάνω απ’ όλα, να το πιστέψω κι εγώ! Το συζητήσαμε με τον Βασίλη και με μία φίλη μας ψυχολόγο και της το είπα! Κάπως περιφραστικά, αλλά το είπα. Οσο πιο ήρεμα μπορούσα. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις ένα παιδάκι 9,5 ετών εξάλλου. Είναι 100 φορές πιο έξυπνη και πιο συγκροτημένη απ’ όσο ήμουν εγώ στην ηλικία της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...