Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Χαμός στην κοπή της πίτας του γνωστού μαγαζιού

Τρικούβερτο γλέντι στο Εν Μοσχάτω

Τα… έσπασαν (τα πιάτα!) στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εν Μοσχάτω. Οι συνονόματες ιδιοκτήτριες του μαγαζιού Αναστασία Κατηφόρη και Αναστασία Κονταξάκη οργάνωσαν μια special βραδιά για φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους, όπου έδωσαν το «παρών» και πολλοί από τους καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στα προγράμματα του κέντρου, το οποίο έχει συνδεθεί εδώ και χρόνια με τη νυχτερινή διασκέδαση στα νότια προάστια.

Δ. Ζάχος Α. Κατηφόρη Γ. Κλημάνογλου

Ανάμεσά τους ήταν ο Λάμπρος Καρελάς, που πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε επιτυχίες του, αλλά και ο γιος του αξέχαστου Στράτου, Διαμαντής Διονυσίου, ο οποίος παράλληλα με την παρουσία του στη παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες» στο Παλλάς πραγματοποιεί φέτος εμφανίσεις και στο Εν Μοσχάτω. Ακόμη, στη βραδιά πήραν μέρος, περνώντας από το πάλκο, η Σοφία Βόσσου και η Γιάννα Φαφαλιού, από τις σταθερές παρουσίες του κέντρου, όπως και οι ανερχόμενοι τραγουδιστές Γιάννης Λιάγκουρης και Δέσποινα Λαγονίδου.

Δ. Θεοδώρου, Α. Κατηφόρη, Α. Κονταξάκη, Λ. Καρελάς, Γ. Φαφαλιου, Δ. Διονυσίου

Ο Διαμαντής Διονυσίου
Τα …έσπασαν

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα