Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Θανάσης Πολυκανδριώτης – Στέφανος Κορκολής «Μαζί» στο θέατρο Παλλάς

Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στις 21.00

Σε μια συναυλία για κοινό σκοπό, θα βρεθούν στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς «Μαζί» ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Στέφανος Κορκολής τη Δευτέρα 5 Μαΐου στις 9 το βράδυ. Οι δύο καταξιωμένοι σολίστες και συνθέτες ενώνουν τις μουσικές τους, για το Σύλλογο Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι» που σκοπό έχει την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων τους.

Τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο συνθετών θα ερμηνεύσουν ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Μανουσάκη και η Σοφία Παπουλάκου. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα: «Τα πήρες όλα», «Κι έλεγες», «Τελειώσαμε λοιπόν», «Τι έκανα για πάρτη μου», «Στου φεγγαριού την αγκαλιά», «Ατέλειωτο ταξίδι», «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Εκατό φορές κομμάτια», «Σκόνη και θρύψαλα» κ.α.

Μοναδική στιγμή για το κοινό θα αποτελέσει η σύμπραξη του μπουζουκιού με το πιάνο σε λαϊκούς και κλασικούς δρόμους μέσα από τα χέρια του Πολυκανδριώτη και του Κορκολή, δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Ανδρέας Βουδούρης – πλήκτρα

Σπύρος Γλένης – κρουστά

Στάθης Γλένης – κρουστά

Νίκος Πολίτης – μπάσο

Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος – μπουζούκι

Αντώνης Καλλιούρης – κλαρίνο, φλάουτο

Γιώργος Χατζόπουλος – κιθάρα

Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι

Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο ,πλήκτρα

Σάββας Ρακιντζάκης : πλήκτρα / ακορντεόν

Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα -κρουστά -τραγούδι

Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο

Ηχοληψία : Δημήτρης Δημητριάδης / Σωτήρης Σοφιανός

Προπώληση ΕΔΩ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα