Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ο Χρήστος Χολίδης ράβει γαμπριάτικο κοστούμι

Θα το πάρει το κορίτσι!

Θα το πάρει το κορίτσι ο Χρήστος Χολίδης! Οπως έγινε γνωστό χθες, ο 45χρονος τραγουδιστής πρόκειται να ντυθεί γαμπρός μέσα στο φετινό καλοκαίρι, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του με την όμορφη σύντροφό του Κατερίνα Γκιουζέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο καλλιτέχνης και η αγαπημένη του θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο την Κυριακή 27 Ιουλίου, κάπου στην Αττική.

Οσον αφορά τους κουμπάρους, θα είναι πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Ο Χρήστος Χολίδης και η Κατερίνα Γκιουζέλη είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρία χρόνια, ωστόσο προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι κρύβονται κιόλας. Απεναντίας, δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουν εντοπίσει παπαράτσι σε εξόδους τους, ακόμη και σε βόλτες τους με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του τραγουδιστή.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι η προσωπική του ζωή τον γεμίζει χαρά, εκφράζοντας και την επιθυμία του να δημιουργήσει κάποια στιγμή την οικογένειά του. «Μια χαρά είμαι στα προσωπικά μου. Δόξα τω Θεώ. Μου αρέσει πολύ η οικογένεια, απλά δεν είχε τύχει. Τώρα, όταν θα τύχει, θα το μάθετε τελευταίοι. Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης, ο οποίος μπόρεσε να κρατήσει μυστική τη χαρμόσυνη είδηση μέχρι χθες, που τελικά διέρρευσε μόλις τρεις μήνες προτού παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα