Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου: «Κάθε θηλυκότητα έχει υπάρξει θύμα της τοξικής αρρενωπότητας»

Με αφορμή τη διπλή θεατρική της παρουσία τη φετινή...

Μπρούνο Τσερέλα για Αθηνά Οικονομάκου: «Αγάπη είναι να βρεις κάποιον που να...

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μπρούνο...

Ελένη Βουλγαράκη – Δεν φεύγει μόνιμα στην Πορτογαλία: «Επικράτησε η κοινή λογική»

Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και στην...

Φάνης Λαμπρόπουλος – 9 χρόνια με τη σύζυγό του: «Κρατάμε πάντα τη...

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση για...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Restart

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί το όνομα της γεννημένης στην Κέρκυρα ηθοποιού και παρουσιάστριας να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Πάρο, το νησί του μεγάλου της έρωτα Γιάννη Πάριου, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, ωστόσο φαίνεται πλέον να προτιμά περισσότερο τον προορισμό του Σαρωνικού Κόλπου.

Κάποιες αναρτήσεις της από εκεί το τελευταίο διάστημα έκαναν τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτηθούν γιατί επισκέπτεται την Αίγινα τόσο συχνά, με τη Σοφία, όμως, να μην τους λύνει τις απορίες, αφού -ως γνωστόν- χρησιμοποιεί τα social media τόσο όσο, και όχι φυσικά για να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του you weekly, η ίδια πήρε τη μεγάλη απόφαση και άφησε την Πάρο για να μετακομίσει στην Αίγινα, όπου πέρασε μάλιστα και τις γιορτές του Πάσχα.

Το Μεγάλο Σάββατο εθεάθη στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην περιοχή Μαραθώνας, όπου έκανε Ανάσταση με φιλική παρέα. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί, το οποίο ήδη ανακαινίζει με γρήγορους ρυθμούς. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού και παρουσιάστριας έγινε πριν από δύο χρόνια με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», αλλά μετά το φινάλε της δεν θέλησε να συνεχίσει σε κάτι άλλο. Οσο για την επιχείρηση που δημιούργησε η ίδια στην Πάρο, το «Mar Azul Resort», στην Παροικιά, την έχει αναλάβει πλέον ο μεγάλος της γιος Μιχαήλ Αγγελος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Δήλωση παρουσιαστή που θα συζητηθεί: «Έχω κόρη, γι’ αυτό δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη»

«Δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη γιατί έχω κόρη. Η Ιωάννα Τούνη δεν είναι πρότυπο. Δεν είναι μόνο μια γυναίκα χωρισμένη. Θέλεις τώρα να κάτσουμε να συζητήσουμε το όλο της Τούνη;».

Αυτό το περιμένατε; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει το προσκλητήριό της

Σίγουρα αυτό δεν το περιμένατε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφία με το προσκλητήριο

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...