Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μέτε-Μάριτ: Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας ζητά ξανά συγγνώμη για τη σχέση της...

Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας, Μέτε-Μάριτ, ζήτησε ξανά συγγνώμη για...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της...

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Σαν ψέμα: Η υπόθεση Φιλιππίδη θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο την… Πρωταπριλιά

Η δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που έχει συγκλονίσει...

Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έλειπε η μητέρα μου γιατί δούλευε νύχτα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο...

Κόνι Μεταξά για χωρισμό και… Τρύπες

«Οι haters μού δίνουν πολλά views»

Το παραδέχτηκε η Κόνι Μεταξά. «Με τον Μάριο (Καπότση) έχουμε χωρίσει σχεδόν εδώ και έναν χρόνο» ανέφερε σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, συμπληρώνοντας ωστόσο πως διατηρεί καλές σχέσεις με τον πολίστα πρώην της μετά τον χωρισμό τους.

«Εχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε έχουμε προχωρήσει και οι δύο με αυτό. Κρατάμε επαφές, έχουμε καλή σχέση. Τα καλύτερα συμβαίνουν τώρα. Δεν έχω προχωρήσει ακόμα στη ζωή μου, δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά δεν είμαι έτοιμη» είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά, η οποία απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγούδησε το «Δεν χωράς πουθενά» από το συγκρότημα Τρύπες σε live της στο Ντουμπάι. «Οι haters μού δίνουν πολλά views» σχολίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.