Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τον έψαχνε η γυναίκα του επί τρεις μέρες και εκείνος ήταν νεκρός στην αποθήκη τους

Θηλιά θανάτου

Τραγική αυλαία έπεσε στην υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου Σπύρου Σέββου, πατέρα ενός 9χρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στις 28 Απριλίου, καθώς εντοπίστηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του χθες το μεσημέρι βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένειά του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι λίγη ώρα προτού βρεθεί το άψυχο σώμα του η σύζυγός του με δάκρυα στα μάτια απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για εκείνον, να επικοινωνήσει μαζί της!

Ο Σπύρος Σέββος

Ο θλιβερός επίλογος γράφτηκε στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν συγγενικό πρόσωπο του άτυχου ψυκτικού κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας και μπήκε σε μία δεύτερη αποθήκη, που διέθετε η οικογένεια. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα, αφού ο 43χρονος βρισκόταν κρεμασμένος έχοντας περάσει από τον λαιμό του το λουρί από το δερμάτινο τσαντάκι του.

Ακολούθησαν στιγμές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία, αφού στο υπόγειο κατέβηκε και η σύζυγός του, που ξέσπασε σε λυγμούς, ουρλιάζοντας ότι «δεν το έκανε αυτός, ποιος τον πείραξε, το ένιωθα». Δίπλα στον 43χρονο βρέθηκε χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο φέρεται ότι έγραφε «Σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα», ενώ διαπιστώθηκε ότι το πόμολο από τη μέσα πλευρά της πόρτας είχε εξαφανιστεί.

Η σύζυγος του αυτόχειρα

«Η πρώτη αποθήκη είχε ελεγχθεί. Αυτό ήταν ένα μικρό αποθηκάκι που είχε η οικογένεια, δεν το έλεγξαν οι συγγενείς» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου άνδρα, ενώ ο αδερφός του είπε με τρεμάμενη φωνή: «Τη Δευτέρα κατέβηκα στις αποθήκες, αλλά μου είπαν ότι δεν έχει κλειδιά να μπει.

Τα είχαν πάνω και δεν κοίταξα καθόλου μέσα. Αμα ήταν εκεί από τη Δευτέρα, ίσως τον είχα βρει, δεν ξέρω». Από την πλευρά της, η θεία του 43χρονου έκανε λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, ενώ άφησε αιχμές για την οικογένεια της γυναίκας του. «“Πνίξανε” το παιδί με το δάνειο που του βάλανε για το σπίτι. Γιατί δεν έλεγαν τίποτα, όταν δεν ήταν καλά; Ηταν το καλύτερο παιδί του κόσμου, δεν υπήρχε!» τόνισε η κ. Ανδρομάχη και συνέχισε: «Το δάνειο το πήρε το παιδί διότι ο πεθερός του είπε πως δεν θα το πληρώσει το σπίτι. Ηταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα