Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Νέα αναβολή στη δίκη της πρώτης συζύγου του Λύτρα για το «ντου» στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου

Από άνοιξη... φθινόπωρο!

Αναβλήθηκε εκ νέου, χθες, η δίκη της πρώτης συζύγου του Απόστολου Λύτρα για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης για τις 28 Νοέμβριου 2025, καθώς η κατηγορούμενη πρώτη σύζυγος του ποινικολόγου δήλωσε αδυναμία να παραστεί στη δίκη της λόγω ασθένειας.

Ο Απόστολος Λύτρας με τη νυν σύντροφό του

Η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του ποινικού δικαστηρίου μετά την αποκάλυψη ότι ο Απόστολος Λύτρας είχε επιτεθεί άγρια στη δεύτερη σύζυγό του, επίσης δικηγόρο Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ο άγριος ξυλοδαρμός της κυρίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2024 και λίγο αργότερα είχε οδηγήσει τον Απόστολο Λύτρα στον ανακριτή κατηγορούμενο για κακούργημα. Ο ποινικολόγος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος, αλλά πήρε τον δρόμο για τις φυλακές λίγες ώρες αργότερα, καθώς κρίθηκε ότι είχε παραβιάσει έναν από τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και συγκεκριμένα να μη συναναστρέφεται και να μην επικοινωνεί με κανέναν τρόπο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η παραβίαση αυτή εκ μέρους του Απόστολου Λύτρα έγινε -σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει σε μήνυσή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου- όταν η πρώτη σύζυγος του ποινικολόγου αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της είχε «εισβάλει» στο σπίτι της στον Γέρακα μαζί με την κόρη του και έναν συνεργάτη του, κάτι που, όπως ανέφερε, την τρομοκράτησε σε τέτοιο βαθμό ώστε να λιποθυμήσει. Επειτα από το περιστατικό αυτό, η πρώτη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει στην αντιδικία του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, κατέστη κατηγορούμενη και τώρα, μετά και τη δεύτερη αναβολή που δόθηκε χθες, θα αναμένει τη δίκη της τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Σοφία Πολυζωγοπούλου

Να σημειωθεί ότι η δίκη για τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου διεξάγεται από άλλο δικαστήριο και αναμένεται να αρχίσει επί της ουσίας την ερχόμενη Τρίτη. Ο Απόστολος Λύτρας θα δικαστεί για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση σε βάρος της δικηγόρου και πρώην, σήμερα, συζύγου του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα