Δυναμικό comeback για τον Κρομμύδα

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα με τίτλο «Ο τρόπος που λες τ’ όνομά μου»

Ο Κώστας Κρομμύδας επιστρέφει δυναμικά στις προθήκες των βιβλιοπωλείων με το νέο του μυθιστόρημα «Ο τρόπος που λες τ’ όνομά μου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό ταξίδι στην καρδιά της ανθρώπινης μοναξιάς και της ανάγκης για ουσιαστική σύνδεση, ένα βιβλίο που σκύβει με τρυφερότητα πάνω στις σιωπές και στα ανείπωτα συναισθήματα εκείνων που έζησαν δίπλα σε άλλους, μα ένιωσαν αόρατοι.

Με βαθιά ενσυναίσθηση, ο συγγραφέας υφαίνει την ιστορία ενός ανθρώπου που μαθαίνει πως ένας και μόνο ήχος -μια φωνή που προφέρει το όνομά του με αγάπη- μπορεί να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.