Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Απασφάλισε ο Ετεοκλής Παύλου για τον Light: «Δεν υπήρχε ειλικρίνεια στη συγγνώμη του»

«Αυτό που άκουσα ήταν μια μισαναπηρική ρίμα»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Breakfast@star» αναφέρθηκαν στο νέο τραγούδι του Light που μιλάει με προσβλητικό τρόπο για τα άτομα με αναπηρία και ο Ετεοκλής Παύλου δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε αρχικά σε έντονο ύφος: «Θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος για το καλό του διαλόγου, δεν έχει νόημα για τον τηλεθεατή να φωνάζω, όσο εξοργισμένος και να είμαι, εγώ τουλάχιστον με αυτό που άκουσα. Αυτό που άκουσα ήταν μια μισαναπηρική ρίμα – ντυμένη με beat – για τους αδύναμους, για να ανέβει στα charts. Γιατί εκεί είναι όλο το θέμα. Δεν θα μείνω μόνο στην κορυφή του παγόβουνου που είναι ο Light, αλλά υπάρχει και το παγόβουνο, το ουσιαστικό από κάτω για εμένα. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε ειλικρίνεια στη συγγνώμη του, πιστεύω ότι ήταν επιτηδευμένο. Υπάρχουν από πίσω δισκογραφικές, παραγωγοί, πλατφόρμες που τα φιλοξενούν όλα αυτά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που τα ακούνε ξανά ξανά, στίχο, στίχο. Τα υπογράφουν. Είπε και ο ίδιος ότι δεν είχε στόχο να θίξει τα άτομα με αναπηρία, να τον πιστέψω. Ξέρεις τι σκοπό είχε; Να ανέβει στα charts. Στο να ανέβει στα charts δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν άνθρωποι από πίσω που όλο αυτό το υπογράφουν και το επικροτούν».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα