Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Καλεσμένος της Σκορδά τη μπέρδεψε με την Καινούργιου και την αποκάλεσε «Κατερίνα»

Σε γέλια ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Διαταγή πληρωμής 120.000€ στη Λάτσιου από τον Κοκλώνη

Σφαλιάρα!

Νέα ήττα υπέστη ο Νίκος Κοκλώνης στη δικαστική διαμάχη του με την καταξιωμένη τηλεοπτική παραγωγό Αγλαΐα Λάτσιου, στην οποία χρωστά πάνω από 100.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας έχασε την αίτηση ανακοπής που είχε υποβάλει προκειμένου να μην εκτελεστεί δικαστική απόφαση διαταγής πληρωμής που έχει ήδη κερδίσει η μέχρι πρότινος γενική διευθύντρια Παραγωγών στην Barking Well Media.

Η διαταγή πληρωμής αφορά την εξόφληση των δεδουλευμένων της από τον περασμένο Ιούλιο, όταν άρχισαν οι πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή οφειλόμενων ποσών στο πλαίσιο του συμβολαίου που είχε υπογράψει και της συνεργασίας που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023. Με βάση τη δικαστική απόφαση υποχρεώνονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί που συνεργάζονται με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη να αποζημιώνουν πρώτα την Αγλαΐα Λάτσιου μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το ποσό που της αναλογεί και κατόπιν τους υπόλοιπους εργαζομένους. Το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί ανέρχεται σε περίπου 120.000 ευρώ.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε προαναγγείλει πως θα υποβάλει αίτηση ανακοπής σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας του και να μην καταβληθούν όλα τα χρήματα του συμβολαίου στο πρώην στέλεχος της Barking. Ομως η αίτηση ανακοπής απορρίφθηκε, καθώς δεν φαίνεται να πείστηκαν οι δικαστές για τη… φερεγγυότητα του επιχειρηματία, λίγα χρόνια μετά το… βατερλό της προηγούμενης εταιρίας του, Air Fast Tickets, που οδηγήθηκε σε πτώχευση. Ετσι, η Αγλαΐα Λάτσιου δικαιώθηκε οριστικά και αμετάκλητα. Βάσει της διαταγής πληρωμής θα γίνει δέσμευση των χρημάτων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς με τους οποίους συνεργάζεται ο παραγωγός ή από τραπεζικούς του λογαριασμούς, προκειμένου να λάβει τα χρήματα που της αναλογούν.

Ομως τα σύννεφα στα οικονομικά της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Οπως κατήγγειλε χθες ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, χρωστούσε σε άνθρωπο που του νοίκιασε μηχανήματα και του έδωσε επιταγή 18.000 ευρώ, αλλά πήγε στην τράπεζα και η επιταγή ήταν ακάλυπτη! Επίσης, χρωστάει σε πάνω από έναν μοντέρ τα τιμολόγια που έχουν κοπεί για τη συνεργασία τους, αλλά και σε πρωτοκλασάτους συνεργάτες του που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό σόου «J2US». Γνωστοί τηλεοπτικοί αστέρες είχαν συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για μείωση κατά 40% των απολαβών τους, αλλά φαίνεται πως δεν πήραν ούτε τα «κουρεμένα» οφειλόμενα.

Ομως και η μέχρι πρότινος… κολλητή φίλη του παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έχει πέσει θύμα της… φερεγγυότητας του τηλεοπτικού παραγωγού. Σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, θα εισέπραττε κάποια χρήματα από εμπορικές συναλλαγές στο πλαίσιο της τηλεοπτικής της εκπομπής. Τα χρήματα αυτά εισπράχθηκαν από την Barking Well, αλλά ο Β. Περρής αναρωτιέται αν αποδόθηκαν στην παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».