Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Πήγε να ξεσπάσει καβγάς για τα μάτια της Πόπης Μαλλιωτάκη

Πανικός!

Ροκ σκηνές για τα μάτια της Πόπης Μαλλιωτάκη στο Λουτράκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη της Κορινθίας, τόπο καταγωγής του συντρόφου της Dennis Παπαχριστοδούλου, και μαζί επισκέφθηκαν τους γονείς του 40χρονου broker. Μάλιστα, η μητέρα του δήλωσε και θαυμάστρια της Πόπης αρκετά χρόνια, ενώ φάνηκε να χαίρεται με την επιλογή του γιου της να «νοικοκυρευτεί».

Πόπη Μαλλιωτάκη, Dennis Παπαχριστοδούλου και Βασίλης Λαζαρίδης

Η χημεία των δύο γυναικών υπήρξε εξαρχής πολύ ταιριαστή, γεγονός που χαροποίησε ιδιαιτέρως τον Dennis. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ζούσε χρόνια στο εξωτερικό, αρχικά στο Μαΐάμι και τα τελευταία τριάμισι στο Μόντε Κάρλο, για να μετακομίσει πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα. Οσο για τους γονείς του, είχε να τους δει καιρό κι έτσι η τωρινή συνάντησή τους, παρουσία και της Πόπης Μαλλιωτάκη, του έδωσε μεγάλη χαρά. Παρ’ όλα αυτά τη χαρούμενη αυτή συνθήκη επισκίασε ένα περιστατικό σε γνωστό μαγαζί του Λουτρακίου, ιδιοκτησίας φίλου του Παπαχριστοδούλου, όπου ο τελευταίος λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με επιχειρηματία της περιοχής που φλέρταρε έντονα την τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ζευγαριού στο μαγαζί ο θαυμαστής της Πόπης δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της, γεγονός που δεν άργησε να πέσει στην αντίληψη του Dennis. Ο αντίζηλός του, όμως, φάνηκε να αδιαφορεί. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο broker πήγε στην τουαλέτα και ο επιχειρηματίας πλησίασε την τραγουδίστρια με κοπλιμέντα, ζητώντας της να βγουν μαζί φωτογραφία. Γυρνώντας ο Παπαχριστοδούλου και βλέποντας τον αντίζηλό του να έχει γίνει πιο διαχυτικός με την Πόπη, αντέδρασε έντονα ζητώντας του να απομακρυνθεί. Εκείνος, ωστόσο, αδιαφόρησε και ο Dennis λίγο έλειψε να τον… αρπάξει, με αποτέλεσμα να επέμβουν ο επιχειρηματίας και φίλος του καθώς και η ασφάλεια του μαγαζιού για να απομακρύνουν τον θαυμαστή της τραγουδίστριας.

Πόπη Μαλλιωτάκη και Dennis Παπαχριστοδούλου

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, από την πλευρά της, προσπάθησε να ηρεμήσει τον σύντροφό της, καθώς όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω τους. Οι δυο τους αποχώρησαν λίγη ώρα μετά, με τον 40χρονο broker φανερά εκνευρισμένο και την τραγουδίστρια ιδιαιτέρως ταραγμένη.

Πληροφορίες θέλουν την Πόπη Μαλλιωτάκη να ενοχλήθηκε με τη συμπεριφορά του συντρόφου της, με τον οποίο και αντάλλαξε βαριές κουβέντες. Οπως του επισήμανε, μάλιστα, δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοια συμπεριφορά σε δημόσια θέα, καθώς δεν επιθυμεί να εκτίθεται. Τις επόμενες μέρες, μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα, υπήρξε μια στάση αμηχανίας από την πλευρά του Dennis, αλλά τελικά οι σχέσεις του ζευγαριού αποκαταστάθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».