Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν Λύτρας και Πολυζωγοπούλου στο Εφετείο

«Εκπλήξεις» προανήγγειλε ο δικηγόρος του θύματος

Χωρίς να ανταλλάξουν ούτε ένα βλέμμα ο Απόστολος Λύτρας και η πρώην, σήμερα, σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου συναντήθηκαν χθες στο Εφετείο της Αθήνας. Αφορμή για τη «συνάντηση» του πρώην ζευγαριού αποτέλεσε η δίκη του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό τον Ιούνιο του 2024 της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ωστόσο, η δίκη του ποινικολόγου αναβλήθηκε από το δικαστήριο για τις 3 Νοεμβρίου 2025, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε στο δικαστήριο ο ίδιος ο κατηγορούμενος δικηγόρος, επικαλούμενος κώλυμα του συνηγόρου του να τον εκπροσωπήσει στο ακροατήριο. Συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε στο Εφετείο χθες λίγο μετά τις 11 το πρωί. Αντίθετα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ανέβηκε τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου λίγο αργότερα και ενώ ο αντίδικός της και άλλοτε σύζυγός της αποχωρούσε, με τη δίκη του ήδη να έχει αναβληθεί από το δικαστήριο.

«Δεν ξέρω τι συνέβη και η άλλη πλευρά δεν βρέθηκε στο δικαστήριο, μπορεί να ξεχάστηκαν» είπε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Λύτρας μετά την αναβολή της δίκης του, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προειδοποιούσε από τον «αέρα» των τηλεοπτικών εκπομπών πως όταν η δίκη για τον ξυλοδαρμό της εντολέως του και δικηγόρου ξεκινήσει θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα προκαλέσουν πάταγο. «Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αγκαλιάζει τα θύματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει στους κακοποιητές ότι δεν έχουν άλλη ευκαιρία» δήλωσε, ακόμα, με νόημα ο κ. Αλεξανδρής, δηλώνοντας πως ούτε η Σοφία Πολυζωγοπούλου ούτε εκείνος ξεχάστηκαν, καθώς, όπως είπε, βρέθηκαν κανονικά στο δικαστήριο, ενώ ήδη έχουν δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».