«Grand Hotel» spoiler: Ο Ρήγας σκοτώνει την Εριέττα ενώ είναι ένοχος και για άλλους φόνους

Ο Πέτρος πεισμώνει περισσότερο να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του

Πολλές οι ανατροπές στα νέα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel».

Ο Ρήγας όπως φαίνεται είναι υπεύθυνος για μαζικές δολοφονίες. Οι δύο αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση των πλούσιων Σμυρνιών που εξαφανίστηκαν λίγο πριν από την Καταστροφή. Έτσι, ο Ρήγας δεν θα διστάσει να δώσει εντολή για δυο ακόμη δολοφονίες, προκειμένου να κλείσει στόματα.

Ο Χρόνης και ο Βαγγέλης φτάνουν στον καπετάνιο Γιάννο Αγοραστό για να μάθουν τι συνέβη με τους πρόσφυγες, καθώς εκείνος θα μετέφερε με το πλοίο του, τους πλούσιους Σμυρνιούς.

Όσα θα τους αποκαλύψει θα τους φέρουν ανατριχίλα και φρίκη, καθώς αυτοί οι άνθρωποι θα έδιναν όλη τους την περιουσία για να μεταφερθούν στον Πειραιά με ασφάλεια, αλλά τελικά δολοφονήθηκαν. Οι υπαίτιοι τους έκλεψαν τα πάντα χωρίς κανείς να μπορεί να τους κατηγορήσει για τίποτα.

Στο «κόλπο» ήταν κι ένας Σμυρνιός συμβολαιογράφος, ο Ιάκωβος, τον οποίο ο Ρήγας στη συνέχεια κατέδωσε… για εμπορία ναρκωτικών κι έτσι βρέθηκε στη φυλακή όπως αναφέρει το περιοδικό TiVi Σήριαλ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Γαζής, ψάχνοντας να βρει χρήματα για το χρεωμένο Grand Hotel, οργάνωσε αυτήν την επιχείρηση μαζί με τον Ρήγα, χωρίς ωστόσο να ξέρει τίποτα για τη μαζική δολοφονία που έκανε ο συνεργάτης του μαζί τον Ιάκωβο.

Όταν το έμαθε, πολύ πιο μετά από όταν συνέβη, άφησε στην κόρη του την Αλίκη στοιχεία για να μπορέσει να βρει τι είχε συμβεί. Τώρα που οι δύο αστυνομικοί είναι στον δρόμο για να αποκαλύψουν το έγκλημα, ο Ρήγας τους προλαβαίνει και δίνει εντολή στον Βλάσση να τους βγάλει από τη μέση.

«Θέλω να εξαφανίσεις την Εριέττα Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Αγοραστό, και πρέπει να γίνει γρήγορα», είναι τα λόγια του. Εκείνος αρχικά αρνείται. «Γιατί να το κάνω; Αυτό που μου ζητάς είναι πάρα πολύ», του λέει, αλλά τελικά δέχεται με ένα πολύτιμο αντάλλαγμα.

Η Εριέττα λαμβάνει ένα σημείωμα για ραντεβού στο δάσος, ώστε να μάθει την αλήθεια για τον Ιάκωβο. Φυσικά πάει τρέχοντας κι εκεί είναι ο καπετάνιος Αγοραστός, ωστόσο σύντομα καταλαβαίνουν ότι και οι δύο οδηγηθήκαν στην παγίδα ενός καλοστημένου σχεδίου και δεν μπορούν να διαφύγουν. Ο Βλάσσης τους σκοτώνει εν ψυχρώ!

Αργότερα, η Αλίκη με τον Πέτρο ψάχνουν τι συνέβη στις 02-03-1910. Ο Ρήγας τούς ακούει και μπαίνει σε υποψίες. Τα νέα του φονικού επισκιάζουν το τραπέζι της Θεώνης και του Χαραλάμπη. Και ενώ οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να συνέλθουν,

ο Χρόνης δεν πιστεύει ότι η Εριέττα κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες, όπως θέλουν να τον κάνουν να πιστέψει. Το ίδιο και ο Πέτρος, που πεισμώνει περισσότερο να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».