Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η εγκυμοσύνη της Κλέλιας και το δίλημμα του Άγη

12/05/2025 - 10:56 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Άγη να πλησιάσει τον γιο τους, αλλά ο Κωστής εξακολουθεί να αρνείται ακόμα και να τον δει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».

Η Κλέλια κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Διονύση, γιατί φοβάται ότι θα πληγωθεί εάν κι αυτή τη φορά δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η Χρύσα τη στηρίζει, αλλά επιμένει πως ο Διονύσης πρέπει να το μάθει.

Παράλληλα, η Βάνα κι ο Μάρκος απομακρύνονται όλο και πιο πολύ. Η Μάγια ανησυχεί που βλέπει τη Βάνα συνεχώς θλιμμένη, όμως η Βάνα δεν της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Της λέει πως στενοχωριέται που θα ξαναφύγουν με τον Άγη στο εξωτερικό και πως θέλει να γυρίσουν μόνιμα στην Ελλάδα. Η Μάγια, από την άλλη, δεν θέλει ούτε να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο και φοβάται μήπως ο Άγης της ζητήσει να επιστρέψουν λόγω του γιου του.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ομοιότητα της «Ιουλίας» από τα «Παιχνίδια εκδίκησης» με γνωστή τραγουδίστρια

Ο Άγης υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και τη Βάνα και πιστεύει ότι ο λόγος είναι η απόφαση του Μάρκου να τον στείλει στην Ισπανία. Ο Διονύσης συμβουλεύει τον Άγη πως πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, αν θέλει να ξανακερδίσει τον Κωστή.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.