Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

«Μικρή οθόνη» της…ολικής ανατροπής!

Ντόμινο οι μετακινήσεις των δημοσιογράφων και των παρουσιαστών στην...

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αυτή είναι η ταυτότητα μου. Είμαι πολύ καλά που μπορώ...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως δεν...

Η αμηχανία της Καραβάτου on air με ανθοδέσμη που της έστειλε άγνωστος...

Η Κατερίνα Καραβάτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλοκαίρι παρέα» δέχτηκε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη αλλά δεν έγραφε η κάρτα από ποιον ήταν.

«Ναυάγησε» η εκπομπή της Μαγγίρα στην ΕΡΤ: «Στεναχωρήθηκα, αλλά συμβαίνει»

Η Μπέττυ Μαγγίρα ετοιμαζόταν να υπογράψει στην ΕΡΤ για...

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δε θα ήθελα η κόρη μου στη σχέση της να γίνει σαν εμένα»

«Ο Νίκος με αγαπάει πάρα πολύ, απλώς δε θα ήθελα η κόρη μου να έχει αυτόν τον πολύ κλασικό ρόλο της γυναίκας»

Η Τατιάνα Στεφανίδου καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λόγο που δε θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της αλλά και γιατί η κόρη της δε θα ήθελε να τις μοιάσει στα προσωπικά της.

«Ο Νίκος δε θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί μου. Ο Νίκος είναι “one man show”, δε θα μπορούσε να το αντέξει. Εγώ, έχοντας και το ρόλο της γυναίκας στον γάμο και στο σπίτι – ακούγεται πολύ στερεοτυπικό, αλλά ένας από τους δυο πρέπει να υποχωρεί λίγο παραπάνω, να κάνει λίγο παραπάνω υπομονή – θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του, εκείνος όχι.

Είναι ένας όρος που έχουμε θέσει και οι δυο, να μην κάνουμε εκπομπή ο ένας απέναντι στον άλλον και μας έχει δυσκολέψει.

Η εκπομπή του Νίκου είναι μεγάλη, είναι απόγευμα, είναι 2,5 ώρες και εγώ ήμουν πάντα απόγευμα. Οπότε αυτό μας έχει δυσκολέψει, αλλά τελικά στη ζωή τι μένει; Η αγάπη, η οικογένεια, ο άνθρωπός σου… Αυτά δεν μένουν;».

«Δεν είμαι καλό παράδειγμα γυναίκας. Δε θα ήθελα η κόρη μου στη σχέση της να γίνει σαν εμένα. Το λέω αυτό γιατί έχω μεγαλώσει σε μια εποχή πολύ στερεοτυπική γύρω από τον ρόλο και τη θέση της γυναίκας μέσα στην οικογένεια. Και δε θα ήθελα η κόρη μου να γίνει σαν εμένα… Ο Νίκος με αγαπάει πάρα πολύ, απλώς δε θα ήθελα η κόρη μου να έχει αυτόν τον πολύ κλασικό ρόλο της γυναίκας…».
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

«Χρυσό» πωλητήριο στο πρώην φιλέτο της Lady G

Το άλλοτε παλάτι της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο με...

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...
spot_img
spot_img