Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Αθηνά Οικονομάκου: Παντρεύεται μέσα στον Ιούνιο;

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά το διαζύγιό της ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο μπασκετμπολίστας ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα για να είναι κοντά στη σύντροφό του.

Στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας αναφέρθηκαν στην έντονη φημολογία για γάμο της ηθοποιού μέσα στον Ιούνιο κάτι που η ίδια ούτε διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε.

«Μου είπε ότι είναι προσωπικά θέματα και δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Οικονομάκου
και Τσερέλα

«Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ακόμα υπάρχουν στιγμές που λέω «πώς γίνεται να το ζω αυτό, πώς γίνεται αυτό το παραμύθι να είναι αληθινό;». Αλλά έχω παλέψει πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Να μπορώ να το ζήσω, να μπορώ να το αισθανθώ, να μπορώ να αφεθώ. Να μην το φοβηθώ γιατί είναι γιγαντιαίο. Να το πιστέψω, να το στηρίξω και να πω «ναι, θα το ζήσω». Με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Όταν μου λένε «μην εκτίθεσαι τόσο πολύ γιατί αν γίνει κάτι αύριο;», και αύριο να γίνει κάτι, για μένα αυτό που έχω ζήσει είναι ένα δώρο ζωής.

Και αύριο να τελειώσει θα ευγνωμονώ για πάντα αυτό τον άνθρωπο. Θα είμαι ευτυχισμένη που το έχω ζήσει. Γιατί θα φύγω από αυτή τη ζωή και θα έχω κερδίσει κάτι παραπάνω. Θα έχω ζήσει κάτι μοναδικό. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής μας. Κι εγώ τη ζωή μου τη ζω. Και αύριο να πεθάνω, θα πεθάνω ευτυχισμένη, πώς να σου το πω», είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα