Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Βίκυ Κουλιανού: «Δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας»

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κυνηγάω τίποτα»

Η Βίκυ Κουλιανού παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ξαναπαντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά.

«Παντρεύτηκα μόλις για έναν χρόνο σε πολύ μικρή ηλικία. Δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας. Είμαι μια γυναίκα που δεν είχα στο νου μου να κάνω παιδί, οπότε μπορεί αυτό να ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Όντας σε πολύ μεγάλες σχέσεις — έχω υπάρξει σε σχέση 7 χρόνια — δεν μπορώ να σου πω ότι δεν το συζητούσαμε για γάμο. Οι σχέσεις μου ήθελαν να κάνουν παιδιά, κάτι που εγώ δεν το ήθελα» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της πορεία: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κυνηγάω τίποτα, αν αυτό δεν έρθει να με βρει — κι εγώ να το κάνω να λάμψει. Βεβαίως, αν μου έρθει μια πρόταση που είναι στο βεληνεκές μου και μπορέσω να το δείξω και θα με ενδιέφερε να το κάνω, για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει αυτό το αλισβερίσι. Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου ότι δεν έχω δουλέψει, κάνοντας χιλιάδες άλλα πράγματα. Γιατί η ζωή μας δεν είναι μόνο τηλεόραση — σαν ηθοποιός και μοντέλο».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα